Oncelikleee..Her gun bacaklarımızı calıştıracagız, Evlerinde bisikleti,twist and shape'i,koşu bandı olanlar aletlerle, olmayanlarda tempolu yuruyuşlerle gunluk sporunu yapacak... Bir anda vucudumuza yuklenmeyecegiz tempoyu sureyi yavaş yavaş arttıracagız...

Orn aletlerimiz:

Sporumuzu yaptıktan sonra guzeelce duşumuza giricezz.. Burda da bacaklara mudaheleye devam kese-lif yardımıyla bacaklarımızı guzelcee ovucaz...

ve son olarakta...
klasik yontem olan kremimizi kullanacagız ancak kremi elle surup dagıtmak yerine kan dolaşımını da arttıracak aletlerle surecegiz. 30milyonluk nivea kremini bile alabilicek durumu olmayan arkadaşlarada aktardaki selulit yaglarından oneriyorum, ya da kendi formulunuzde kendi yagınızı yapın

Orn:

Bu tur aletleri Bodyshop, oriflame ve avon.. ve benzeri markalarda bulmanız mumkun.
Ne tur bir krem kullandıgınız bence pekte onemli değil ister Nivea nın goodbye selulit kremi ister Vicy'nin kremi..
Ve tabiki anahtar noktalarıda unutmayalım bu sure zarfında;
Tuz
Şeker
Tatlı
Yağ tuketimini azaltabildigimiz kadar azaltacagız..Asitli icecekler ve meyve suları yerine doğal sıkılmış meyve sularını tercih edecegiz...Ve tabiki SU tuketimini unutmayacagız...
Daha once yaptıgım bir diyetle 6 kilo vermiştim... 8 aydır bu kilomu koruyorum. Ve şimdi sıra geldi bacaklarımızı purussuzleştirmeye:79::82:
Katılımları bekliyorum kızlarr:13: