Merhaba arkadaslar....
Ben su siteyi eskiden ara ara takip etmeme rahmen araniza katilma firsatini yeni buldum....

Benimde malesef selulit sorunum var... ustelik sadece selulit sorunum olsa iyi...
Fazla kilolarimlada basim derte. Baya uzun zamandir bu dertten muzdarip oldugum icin selulit, farkli yok etme yontemleri, masaj teknikleri, detox, selulit yaglari& kremleri vs. gibi bir cok konu ve yontem hakkinda arastirma yaptim. Deneme firsati buldugum ve faydasini gordugum yontemlerde oldu deneyemediklerimde.

Malesef ne krem , ne masaj nede spor hic biri tek basina kilo ve selulite care olmuyor.
Bunlari kombine etmek gerekiyor ve zor olanda bu aslinda.
Su anda 23 yasindayim ve dusunuyorum simdi birseyler yapmasam ileride cok pisman olabilirim.
Cunku bir daha 23 yasinda olamicam. Geriye donemicem ve bu sizin icinde gecerli.
Bazilarimizin imkanlari kisitli ama buna rahmen elinden geleni yapiyor bazilarimizin durumu iyi olmasina rahmen "offff bunlarin hepsi yalan hic biri fayda etmiyor" diyip bosluyor tembelik ediyor.

Arkadaslar ben acikcasi kilolarim yuzunden istedigim kiyafetleri giyemiyorum ve hic bir aktivitede yer almak icimden gelmiyor.
Artik bende bir yere gitigimde istedigim kiyafeti giymek, yazin deniz kenarinda istedigim bikinyle dolasip guneslenmek ve rahat hareket etmek istiyorum!

Bu yuzden fazla kilo ve selulitlerime savas acmaya karar verdim...
Bunun icin gerekli olan alet ve malzemeleri temin etmeye calisiyorum.
Bircogu elimde var bazilarinida siparis verdigim icin henuz elime ulasmadilar ve onlarin gelmesini bekliyorum.
Gelecek senenin basinda yada bu senenin son gunlerinde(aleter elime ulastiginda) programima uc gunluk bir detox programiyla baslamiyi dusunuyorum.
Bu uc gunluk porogramdan sonra spor yapmaya baslicagim (eskiden spor yapiyordum malesef 6 aydir yapamiyorum.....)
Simdi acikcasi beslenme ve spor programi uzerinde kafa yoruyorum.....
Neyi nezaman yapicam vs. bunlari programliyorum cunku biraz zor olucak benim icin
Kollarim, belim , basenim ve ozellikle karin ve sirtimdaki yaglardan ve bacaklarimdaki selulitlerden sikayeticiyim.

Gerekli olanlar:
1 kutu yosun hapi
1 kutu lahana kapsulu (siparis verdim)
Butterfly egersiz aleti(siparis verdim)
kupa cekme aleti ( siparis verdim)
acai berry
Dove sikilastirici krem
Dova selulit kremi
Dove sikilastirici serum
Nivea my silhouette inceltici ve sekilendirici krem
nar cekirdegi yagi (alicam)
kese
Bebek yagi (alicam)

Kupa cekmek - bardak cekme yonteminine benziyor. Ates kulanilmiyor plastik bir bardakla vakum etkisi yapiliyor. vucut onceden yaglanyiyor, bardak kapatiliyor ve bekletildikten sonra bardak kaldirilmadan asa yukari itilerek masaj yapiliyor. Ben bu yontemi henuz hic denemedim ama 3 derece selulitlere karsi bile etkiliymis.
Butterfly absi da deneme firsati bulmadim...Bakalim neler olucak....

Arkadaslar diyete baslamadan tekrar bu siteye giris yapip kilomu, boyumu ve vucut olculerimi sizlerle paylasicagim.

Umarim olumlu sonuclar alirim ve bunlari sizlerle paylasma imkani bulurum.