kıslar maydanoz evet maydanoz yiyin..ben bilmeden yedim ve faydasını gordum.darısı başınıza..

bu topikte bi arkadaşımızın yazdıklarını bi okuyun derim.galiba cok haklı.benim yazdığım cvbıda ekliyim karar sizin...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/360980-kucuk-gogusler-iyidir-3.html

Alıntı:
sims3 kullanıcısından alıntı
bir erkek cocuk da hastaneye goturulmuş sebebi goğusunun buyumesi imiş. neler yediğini sormuş doktor , cocuk devamlı kivi yiyormuş. doktor da goğusleri bu yuzden buyudu demiş. Maydanoz da etkili inek sutu de fakat sut kilo yapar, maydanoz ise zayıflatır.

aaa inanmıyorum yaa maydonozu ilk defa duyuyorum.ben bu yaz her sabah bilmeden sevdiğim icin nerdeyse yarım demet maydonoz yedim ama her sabah..ve goğuslerim yarım beden buyudu neredyse.75 i tam doldurmayan goğuslerim tam doldurmaya başlamıştı.hatta sutyenin ustunde dekolte kısım bayağı şişirilmiş gibi durmaya başlamıştı..

nedenini bi turlu anlayamamıştım.hatta arkadaşlarım ne yaptın kızz bunlar cok guzel oldular demişti..nedeni maydonozmuş demek ..yeni jeton duştu.ama bir aydır falan doğru duzgun yemedim biraz sonduler sankim..yeniden duzenli yiyeyim barii..hem bobreklerede faydalı..cildede ..
teşekkurler arkadaşım yazmasaydın nedenini bulamazdım.cunki aklımından ucundan gecmemişti maydanoz..duşunup duruyoıdum ne olabilir diye bulsamda devam etsem buyutsem şunları diyodum..[/COLOR

arkadaşlar bence deneyin bi şey kaybetmez cok şey kazanırsınızz :lepi:sositososito