Arkadaşlar ben daha evvel Tibetin genclik pınarı hareketlerini yaptım ve 1 ayda buyume başladığından bu hareketleri bırakmıştım..Bundan 2 sene kadar once hem sporla hem hamur işinden uzak kalarak bir beden kucultmeyi başarmıştım.Bu donemde aynı zamanda 2 şişe de fulirim kucultucu kullanmıştım.O zaman hic goğuste bir buyume olmamıştı.Yanız kucultmeye yaradımı tam anlayamamıştım.Cunku tam 7 kilo vermiştim.Zayıflamama bağlı olarak goğsumun kuculduğunu duşunmuştum.Ama dediğim gibi en azından buyume olmamıştı.Ben daha sonra malesef kullandığım bir ilacın yan etkisiyle yeniden verdiğim 7 kiloyu aynen aldım,bir de Tibet hareketlerini de yapınca binbir zahmetle kuculttuğum goğuslerim yeniden buyudu.Ben de az cok fulirimin de faydası olmuştur diyerek şimdi yine aldım.2 şişe kucultucu hatta sarkıklık icinde di,kleştiricisini aldım..Fakat kuculme yerine tam tersi son zamanlara doğru bir buyume,şişme meydana geldi.Ben de şimdi bıraktım.Niyetim kucultmek sonra da cok sarkık olduğu icin dikleştiricisini kullanmaktı.Biraz uzun oldu ama sizlere sorum bu konuda aynı urunu kullanıpta sonuc alan oldumu?Şimdi dikleştiriciyi kullanmak istemiyorum.Hepsine 300 lira gibi bir para da odemiştim.Bu konuda bilgisi olan,tecrubesi olan veya etrafınızda kullanan varmı? Onlarda sonuclar nasıl olmuş diye merak ediyorum.Ama yakın zamanda yenilerde kullananların yorumları onemli.Şu an goğuslerim eskisine gore daha da buyudu.Cok pişman oldum,cok uzgunum.İnşallah daha sonra yavaş yavaş eski haline doner.Acaba once boyle oluyor da sonra birden kuculuyormu diye de duşunuyorum.İzleyip gormekten başka carem kalmadı.