arkadaşlar takip edenler bilir,ben ayak,koltuk altı ve el terlemesinden şikayetciyim ozelliklede el terlemesinden cok feci bıkmış durumdaydım,neyse konuya gireyim en son bi dermatologa gittim,başka bi konuda acıklamıştım durumu,gittiğim diğer doktorlar krem yazıyolar gece yatmadan once sur diyorlar başka birşey demiyorlardı,bu dermatolog terkuru surdukten sonra eline iyice yedir,sonra eline poşet gecirip yatki krem ucup gitmesin demişti,her ne kadar umutsuz başlasamda yinedede denemek istedim yaklaşık 2 bucuk haftadır her gece yatmadan once elime terkuru iyice yedirip sonra poşet gecirip yatıyorum ve cok ciddi soyluyorum,onceden acayip bi el terlemesi yaşayan ben'in el terlemesi yarı yarıya azaldı diyebilirim :sm_cool: sadece el terlememde değil ustelik koltuk altım yaz kış sırılsıklam olurdu koltuk altımda terlemiyor,ayak terlememdede buyuk olcude azalma var :teytey: ben faydasını gorduysem sizlerde hayli hayli gorursunuz bence,cunku benim ellerim hem terler hemde şişerdi ama şu gunlerde terleme cok az cok faydasını gordum ve terlememek harikkaaa bişeeyy :sm_cool: zemuszemus maşallah deyin kızlarr
birde boyle deneyin derim,zaten doktora gidince terkur ya da kursept verecektir zaten , bendeki etki umarım gecici değildir sizlerde de işe yarar istediğiniz sonucu elde edersiniz umarım,el terlemesi sorunu yaşayanlara
etki ediceğini duşunduğum icin,faydam olur belki diye konuyu acmak istedim :hulya: kaydirigubbakcemile5