Merhaba arkadaşlar

selulit ve catlaklar hepimizin derdi malum. Uzun suredir bir guzellik uzmanında selulit tedavisi duşunuyordum kalca bolgesi icin. Ama pahalı olduğu icin bir turlu işin başına gecememiştim.

Bende selulit orta veya biraz ortanın uzerinde seviyede. 4-5 kilo vermek istiyordum,hem de selulitlerden kurtulmak.Kendimce bir şeyler duşundum. Rejim kısmına girmeyeceğim (1.5-2 ayda 59dan 53.5'a duştum şukur)
Oncelikle bildiğiniz gibi; asitli iceceklerden,kahveden,cikolatadan ve ekmekten uzak durdum- bunlar hep kilo vermek icin hem de seluliti azaltmak icin uzak durulması gereken şeyler.
bu 2 ay boyunca sabahları ac karnına ve oğle yemeğinden sonra yeşil cay ictim, banyoda kalca bolgesine uzun sureli lifleme yaptım ,banyo bitiminde soğuk su tuttum.Banyodan sonra nemli kalması icin bolca krem surdum ,her gun yarım saat -1 saat kadar laptopumun başında keyfimi cıakrırken titreşimli kemerden kullandım( isim vermek reklama girer mi bilmiyorum-piyasada malum bu urunlerden var. ama ben gercekten ve etkili olanını kullanıyorum)ve ardından 30 dk kadar bacaklarımı kalp hizamda olacak şekilde yuksek bir yerde yatar pozisyonda dinlendirdim.Ben surekli oturarak calıştığım icin kan akışının rahat sağlanması icinonemli.

İşte bu surede yuzde 60 oranında selulitim azaldı,yenilen icilen şeyler cok onemli.Aynaya baktığımsda bunu cok net farkettim.
Ustelik bu tarz yontemler,doğal ve istikrarlı yapılan yontemler diye duşunuyorum.