Catlaklar catlaklar icin cozum
Vücut Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Catlaklar catlaklar icin cozum
-
02-10-2022, 12:25:00kızlar merhaba, gitttiğim bi cilt bakım uzmanı kız (kendisi rus kokenli) catlaklar icin bir krem onerdi. karnını falan gosterdi coğu gecti dedi, karnında evet gozle gorulur sekilde az catlak vardı ama oncesini bilmediğim icin bir şey soyleyemeyeceğim. rusyadan arkadaşlarının getirdiğini orada kadınların bunla gecirdiğini falan soylemişti. Doğruyu soylemek gerekirse, Salma Hayek'in bile catlakları oldugunu ve bunuların kırmızı halıda dahi kapatılamadıgını (bırakın gecirmeyi) gorunce , catlakların gececeğine inancımı tamamen bitirdim. Artık araştırmalarım azaltacak bir şeyler bulmaya yonelik oluyo. neyse gelelim bu kreme, ben tabi ilk başta inanmadım (halada cok inanıyo sayılmam) , kremin ustundede rusca bişeyler yazdığı icin e bende anlamadığım icin nettende kulllanan vs bulamadığım icin rehberim sadece guzellik uzmanı kız oldu. kremi zaten netten turkce acıklamalarıyla vs bulacağınızı sanmıyorum ama yinede sormak istiyorum belki aranızda rusca bilen vardır adı şu: eveline slim extreme 3D bide rusca bişeyler yazıyo, nete yazınca kırmızı tuplu bişey cıkıyo benim soylediğim acık yeşil. ben alıcam sanırım, burayada yazıcam etkisini yada etkisizliğini.belki bir umut kullanan vardır aranızda yazarsanız sevinirim. kız dediki bu krem inceltici selulit vs ama catlaklardada etkili, dediğim gibi ben tamamen yok edecek bir şey olduguna inanmıyorum azaltsa yine tamamım.bakalım işe yararsa sizede soyleyeceğim.