Arkadaşlar merhaba..Uzun suredir burayı takip ediyorum.Cunku benimde ufak catlaklarım var.Ama forumda dolaşırken bazı yorumlara rastlıyorum,hatta coğunlukla.Catlaklarından dolayı utananlar,kendine guvenmeyenler,bikini giymekten cekinenler,kocam beni beğenmez vs.....Oncelikle size bazı ornekler gostermek istedim;

Shakira Isabel Mabarak Ripoll. Latin popun en onemli isimlerinden birisi. Amerika,İngiltere,Avustralya'da 1 numaraya yukselen tek Guney Amerikalı. En cok kazananlardan birisi.Cok başarılı yani.

Halle Berry. Oscar odullu bir oyuncu.

Lady Gaga. Tum zamanların en cok satan muzisyenlerinden birisi.Onu sevmeyenler olabilir ama burda sadece başarısından bahsediyorum.13 Guinness Dunya Rekoru bulunmakta..

İşte JLO.Benimde cok kadınsı bulduğum birisi.Amerika'da en etkili latin,ve en cok kazananlardan.Bircok şeye el atmaya calışan becerikli bir kadın.Bazıları sesini cok guclu bulmasa da 2000'li yılların en başarılı 3.kadın sanatcısı.Ve en cok radyoda dinlenen 8.kadın sanatcı.Bu kadının sahnesi ne olursa olsun cok etkili.Cok seksi.Zaten bircok kez en seksi kadın secildi.

Vee Beyonce..Yine tum zamanların en cok satan şarkıcılarından birisi.2011'de Milenyum Sanatcısı secildi.En etkili sanatcılardan biri olarak tanımlanıyor.Cok kez boyle anıldı.

Selena Gomez.

Candice Swanepoel. Victoria's Secret modellerinden.

Bu kadın ise catlak konusunda en dikkat cekenlerden herhalde.İnstagram hesabına koyduğu fotoğraflar.John Legend'in eşi Chrissy Teigen.Hatta fotoğrafının altına ''Merhaba catlaklarım! Sizi sevmiyorum fakat siz bana aitsiniz o sebeple sizi kabul ediyorum'' yazmış.Gorduğunuz gibi pek umrunda değil...

Bunlar aklıma gelenler..Kim Kardashian,Angelina Jolie,Scarlett Johansson,Jessica Alba gibi bircok dikkat cekici kadın catlakları olduğunu itiraf etti. Yani kendinize guvenin demek istiyorum.Ne olursa olsun.Bikini de giyin.Dunyaya 1 kere geliyoruz.Onemli olan bu dunyada bir iz bırakabilmek.Boyle fani şeylere takmak değil bence.Tabi ki gecirmeye calışın,tedavi edin o bolgeyi ama bu tarz şeyler soylemeyin bence.
Gecenin bu saatinde bunlarla uğraştım.Sizin algınızı etkileyebilirsem ne mutlu bana.Sadece hissettiklerimi soyledim.