Pardesulerin hic bi sorunu yok tertemiz bir sezon kullanildi kayra harici oda iki bir tam kiş birde yarim kiş kullanildi ona rağmen yipranma yok cok severek giydim hepsinide

1. Nihan Pardesu:kırmızı detaylı kareli kumaş mevsimlik ilk bahar ve sonbaharda giyilebilecek yarım astarlı hakim yaka 2 beden 40-42 ye rahat olur beldeki kemer bolgesindeki olcu 88 cm,omuzdan boy olcusu 139 cm 40 TL

2.Nihan Kot PArdesu:Kemer bolgesi 86 cm boy 139 cm 38-40 rahat olur şu an 42 yim yinede oluyo ama bedeni tam sarıyo cok rahat yazlık pardesu astarsız, istenirse boyu kesitirilip kap yaptırılabilir.40 TL

3.Kayra kışlık kap 42 beden yazıyor ama ikili duğme olduğu icin 40-42-44 e kadar giyilebilir duğmelerle 2 şer santim oynanarak cok severek giydiğim kap diz altına kadar geliyo boyu benim boyum 168 istenirse detaylı foto ve olcusun alırım 40 TL

4.Nihan kışlık pardesu sadece bir kış sayılı giyildi hicbir yıpranma yok bel bolgesi 85 cm boy 132 cm bilek boy oluyordu bana istenirse kap ta yaptırılabilir 38-40 bedene rahat olur ince 42 ye de olur biraz uzerine oturur sadece 40 TL

Kadınlar Kulubu Mobil uygulaması kullanılarak gonderilmiştir.