merhaba arkadaşlar,

gecen gun aktarda biber yağı gozume carptı.. alıp deneyeyim dedim, hem selulitlere karşı iyi geliyormuş hemde inceltici ozelliği varmış..
akşam bir hevesle diz kapaklarımdan kalcaya kadar bi guzeel surdum yağı, sonra giydim eşofmanı cıktım koşu bandına .. 5 dk sonra bacaklarım yanmaya başladı. Aktar bacaklarda biraz yanma yapabilir dediği icin onemsemedim en başta ama sonrasında kendimi koşu bandının uzerinden atıp eşofmanı nasıl cıkardım bilmiyorum.. şu an gulumseyebiliyorum duşununce ama oyle bi yanma yok yaniii. acı biber eli ağzı nasıl kavuruyorsa bacaklarımda oyle kavruldu resmen .. soğuk su ,buz,yanık kremi hic biri acımı hafifletemedi evin icinde deli gibi bir o yana bir bu yana gezinirken domates surmek geldi bacaklarıma.. biraz acısını aldı ama sanırım 2 saat filan kıvrandım ...

cok aşırı surduğumude duşunmuyorum, ertesi gun aktara sordugumda biraz zeytinyağı ile karıştırırsam bu kadar yanma olmayacagını soyledi..

lafı cok uzatmadım umarım.. sormak istediğim şu ki biber yağı kullanan varmı??? varsa nasıl kullanıyor, faydasını goren oldu mu??? bacaklarımı bi turlu inceltemiyorum .. yaz ortası oldu hala maşallahım var kilo konusunda fikirlerinizi bekliyorum...