denediklerim:
-ilk adım YARALAR:
Oncelik varsa bacagınızdaki acık veya kabuklu yaraları iyileşmesini sağlamak, yaralar iyileşmeden yapıcaklarımız daha fazla cildimizi yıpratmaktan baska bır ıse yaramaz. Ben oncelikle cildiyeye gittim. Bana yaklasık sırasıyla 10 15 krem verildi ama bende etkisi olanlar: madecassol, bepanthen. yaklaşık 2 3 ay kadar falan kullandım anca gecti yaralarım izler haline dondu.
-yaralar ve batıklarla oynamayı bıraktım.
-sadece ağda kullandım( cok sık yapmamaya calışın ımkanınız olursa)
-ikinci adım YARA İZLERİNİN RENGİNİ ACMAK:
KANTARON YAGI:Yaralarım iyileştikten, iz haline geldikten sonra ben 3 minik şişe kantaron yagını her sabah akşam bacaklarıma surdum.( tuyleri de azalttı

KESE:ve artık yaralarım iyileştiği icin bacaklarımı keselemeye başladım. Keselenmeye alışık değilseniz de alışmanızı oneriyorum haftada bir gun hamama gitmek zorunda değiliz, ben banyoyu ısıtıp sıcak su ile yıkanıyorum daha sonra KECİSUTLU SABUN ile yıkanıp bıraz daha sıcak suyla duş aldıktan sonra cok kolay bi şekilde keseleniyorum. cıkmadan once de bir defa daha aynı sabunla yıkanıp cıkıyorum. Cildiniz kuruysa nemlendiricinizi surersiniz, bacaklarınıza da kantaron yagını. miss

(keselenmek+kecisutlu sabun cilt rengimi, lekelerimin rengini actı)
MASKE: haftada bir kil icine birkac damla limon sıkarak maske yaptım.zaman zaman icine gulsuyu veya zeytınyagı damlattıgım oluyordu. (izlerin rengini acıyor)
AGDA: Batıklarım epilasyon aleti yuzunden olduğu icin aleti atıp agdaya başlamıştım, yaralarım iyileştiği icin her agda yaptıktan sonra bacaklarıma sirke-limon surdum. (Tuyleri azaltıyor-lekelerin rengini acıyor)
BRONZLAŞMAK: En fazla etkisi olanda guneşlenmekti benim bacaklarım icin, ilk gunlerde guneşlendiğimde sadece yaralarımın uzerine 50 faktor korumalı guneş kremi surdum.her gun gozlemleyerek bacaklarımdaki renk dengelendiğinde tum bacaklarıma guneş kremini surmeye başladım.Bronzlugu hic sevmem o yuzden kecisutlu sabun ve her hafta duzenli keselenmek bu dertten beni kurtarıyor

Son adım: Yara izlerim yok denecek kadar azaldığı icin şuan onemli olan artık batıklarımızn olmaması aynı durumlara duşmemek bu yuzden de bacaklarımızı hergun olmasada her fırsatta nemlendirmeliyiz ki kıllar dışarı kolay bir şekilde cıkabilsin.
Nemlendirici olarak: Aktardan aldıgım dogal bir krem icine e, b vitamini kattım ve hergun suruyorum.(salyangoz, melisa kremi vs olabilir).
Dipnot

Evde cok paralar doktuğum kremler artı doktorların verdiği 10-15 krem, kimyasal peelinge kadar hepsi oylece duruyor kimyasal peelingi 6 defa yapmama ragmen hic soyulma olmadı aksine dahada izi koyulaştırdı.ne varsa dogal seylerde var

Sadece sabırlı olun.yagları kremleri surmek 1 dklık birşey gunde 1 2 dkıkamızı yaralarımıza ayıralım, ınsan zamanla alışıyor ve bu gunluk rutin halıne gelıyor.