merhaba arkadaşlar
halime gulsemmi ağlasammı bilemiyorum. hafta sonu kayağa gittik ailemle eşimle kayarken bir anda duştum popomun uzerine fakat bacağım popomun altına kıvrılıverdi ayağımın uzerine duştum ve (cok afedersiniz) icimden cırt etti bi ses ve acayip şekilde popom acıdı once aldırmadım acı falan ama o karmaşada gecer nasılsa dedim. eve dondum acı gecmiyor oturup kalktıkca inanılmaz ağrı cekiyorum kuyruk sokumunun iyice altında kemik acısı gibi resmen,popoma bakıyorum birşey yok galıba iceriden bir yerler yırtıldı inanın cok komik ama o kadar acı veriyorki... 3. gun oldu bugun yırtılan yer iyileşmeye calışıyor galiba ama surekli gerilip tekrar acıyor ayakta ve yatarken hic acımıyor ama otururken geriliyor muhtemelen yere eğilemiyorum oturup kalkarken inanılmaz ağrı cekiyorum ustelik işim masa başı... gulduğume bakmayın cok canım yanıyo ama cokda komik... eşim şok icinde goruntude bişe yok ama nasıl ağrıyor iceride yıtık oluştuysa dışını yırtıp onarmak gerek galiba . bi kac gun daha surerse dr gideyim diyorum tabi hangi doktora gidilir bunun icin onuda bilemedım.
işin dahada komik yanı sesim gurdur normalde helede bağırınca yer gok iniyo maşallah olaydan sonra eşim dediki "ben sadece bağırarak yırtabileceğini duşunuyordum baya başarılısın" dedi