Oncelikle merhabalar herkese 15 aylık evliyim 15 yaşımdan beri pko luyum. surekli doğum kontroller kullandım. hamile kalmamın zor olacağını bildiğim icin evlenir evlenmez kadın doktoruna duzenli olarak gorunmeye başladım. 3 ay doğum kontrol sonrası klomen kullanmaya başladım. asıl sorun şurada başlıyor ki, şu zamana kadar halada klomen kullanıyorum. bu kadar uzun sure aynı ilacı devam etmek acıkcası beni tedirgin ediyo.gorumcemin tavsiyesiyle 1 senedir gittiğim doktoruma artık guven duyamıyorum. ayrıca bu zamana kadar hic bir tahlil istememiş olmasıda cabası. 7 - 8 ay sonra hsg, sonrasındada semen analizi istedi. Acaba benmi paranoyaklaşıyorum yoksa şuphelerimde haklı mıyım? Bildiğim kadarıyla klomen tarzı ilaclar 6 ay tedavi uygulanıyor. Ama benim 1 sene oldu ve ilk zamanlar duzenli kaliteli yumurta uretebiliyorken son 2-3 aydır yumurta kalitem duştu ek olarak menogon vurdurmaya başladım. Klomen bende artık bağısıklık kazanmış olabilir mi? Doktoruma 3-4 aydır aşılamayı onerdiysekte kaliteli yumurta bulursak yapacağımızı soyleyip , yeterli kaliteye ulaşmadığı takdirde ilac yada iğneyle destekleme şansımız yokmu dediğimdeyse , olumsuz cevap aldık. Ne bir folicasit ne ek bir ilac ne tahlil ne tetkik nede bi destek. Arada 1 sefer letrasan kullandım ama hicbir şekilde fayda etmedi hic yumurtam oluşmadı. En son gecen ay tekrar konuştuğumuzda da yine klomen yada letrasanı bi ust doz olarak vereceğini soyledi. Kızlar kafam cok karışık cidden. Bu ay yıne klomen kullandım ama yumurtaları gormek icin kontrole gitmedim bugun yarın yumurtlama gunum doktora gidesim kalmadı hevesim kalmadı. Kızlar k.bakmayın uzun ve karışık oldu umarım derdimi anlatabilmişimdir. Sizden yardımlarınızı bekliyorum lutfen beni yalnız bırakmayın. Başka bir doktor arayışına girmelimiyim. Sizce doktorum eksikmi yada benmi fazla abartıyorum. ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkurlerr
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.