Sonradan ekleme: Arkadaşlar destekleriniz icin cok teşekur ederim !!
Moralim yerine geldi hem de cercevemi guzel bulanlar, bana yakıştıranlar oldu

Saclarım belime kadar benim saclarımı actım iki yanıma attım ve ne olduuu
Kuculen gozlerim yuzunden arka tarafta duvar goruneceğine saclarım gorunuyor
ve saclarım camımın kalınlığını bile yan taraflardan ort bas ediyor

yehuuu
sacım acık olduğumda cok sıkıntı olmayacak
iyi ki saclarımı uzatmışım

gercekten teşekkur ederim moral verdiniz

Meraba arkadaşlar gozlerim sol 13.75 derece miyop ve sağ 13.50 derece miyop
Gozluklerim şişe camı gibi tahmin edersiniz.. 2.300 lira verip en inceltilmiş camları yaptırsak bile yine şişe camı gibi..

Lens kullanıyorum 5 yıldır lens kurtarıcım oldu anca yuksek derecemiyoplular icin lensler omur boyu kullanılamıyor şu an 21 yaşımdayım ve 35 li yaşlara geldiğimde lens kullanamayacağım tam genc kadın olduğum yaşlarda (retinama zarar veriyor gozum cok bozuk olduğu icin)

Aşağıdaki foto bana ait değildir ama bu kadar yuksek derece gozluk takınca nasıl cirkin gorunuyor onu gostermek istedim
Gozler kuculuyor sacma sapan bir şey oluyor Lutfen fotoya iyi bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız Sağdan ve soldan insanın yuzu kuculuyor

Bu arada Lazer muayenesi de oldum ve lazer olmuyor bana imkansızmış
Goze mercek de yerleştirilemiyor..

Kısacası cok uzgunum arkadaşlar 5 yıl oldu ve lense 1-2 yıl ara vermem gerek artık.. bi 10 yıl sonra da lens kullanma omrum bitecek..
Cunku 13.50-13.75 derece miyop gozun retinası da cok ince oluyor o yuzden lens zarar veriyor retinaya

Cok uzgunum.. Yeni gozluk aldım bugun ve iğrenc oldu yine Teknoloji gelişti cok iyi olacak dediler ama yine cok kotu şişe camı gibi en inceltilmiş camlar

Bu da 2.300 lira verip yeni aldığım camlarım.. En incesi dediler super olacak dediler.. Sonuc bu.. Cok uzgunum
Cam inanın ki parmağım kadar kalın...

Genc kızım ve bu gozlukle uzaylı gibi gorunuyorum cok uzgunum