Mide rahatsızlığı lutfen yardım edin
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Mide rahatsızlığı lutfen yardım edin
-
02-10-2022, 11:31:50Merhaba arkadaşlar, eşim yaklaşık 6 senedir midesinden rahatsız gastriti var. gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse ama hicbir şekilde iyileşme olmuyor maalesef . Verilen ilacları artık kullanamıyor cok ciddi şekilde yan etkileri oluyor. Mide koruyucu ilaclar hicbir işe yaramıyor. Doktor ilacı değiştiriyor gene aynı onu da kullanamıyor. Yaklaşık bir haftadır yaşayan olu gibi oldu. Surekli midede şişkinlik, aclık hissi, aşırı derecede yanma,sanki biri tırmalıyor midemi diyor yani butun yaşama hevesi gitti resmen inanın cok uzuluyorum elimdende birşey gelmiyor. Ve bir de yemek borusu da cok kotu diyor boğazımdan başlayıp mideme kadar yanıyo diyo sanırım iyice tahriş olmuş ama cok fena halde ictiği su bile tat vermez oldu hemen yanıyor diyor. Arkadaşlar başına gelen illa ki vardır bu rahatsızlığı geciren atlatabilen oldu mu ne iyi gelir ne yapabiliriz? Faydasını gorduğunuz bitkisel tedaviler var mı? Ya da bu rahatsızlığı sadece şu doktor iyileştirebilir diyebileceğiniz bir doktor var mı?