27 Mart 2014 perşembe gunu burun ameliyatı oldum.Haricen doktorumunda onerisi ile ceneye ve elmacık kemiklerine yağ enjektesi operasyonunu ekledik.Forumda okudugum yorumlar pek ic acıcı değildi,korkmuştum acıkcası.Şişlik cok oluyor,travesti gibi bir goruntu oluyor,topaklanma oluyor,yağ aşşagıya doğru iniyor gibi yorumlar okumuştum.Doktoruma bu endişelerimi soyedim.Hatta yapmayalım,sedece burun ameliyatı olsun dedim fakat kabul etmedi.Sen bana guven,herşey cok guzel olacak guven bana dedi

Kıssadan hisse ameliyatta karın bolgemden yağ alındı.Elmacık kemiklerime,yanaklara,ceneye ve ekstradan dudaklarıma yağ koyuldu.Dudak yağ dolgum ikinci işlemimdi.Yağ dolgusu oncesi bir kezde hyaluronik asit enjekte edilmişti.Yan, uc kez dudak dolğusu yaptırdım.Dudak dolgusu konusunda surecim var

Burun kanatları kıvrım yerlerinede bir miktar dolgu yapılmış.Şu an 4. gunumdeyim.Yuzumde ilk gun cok morluk olmadı ama şişti tabi.Ameliyattan bir hafta once Arnıca kreme başlamıştım,yine doktorumun onerisi ile.Ameliyattan hemen sonrada hemşire hanım surekli gelip krem suruyordu zaten.Ucuncu gun morluklar ve şişlikler coğaldı fakat ertesi gun azalmaya başladı..
Goz kenarlarım aşşagıya doğru bakıyordu.Sacımı at kuyrugu yapmış gibi gostermek icin,goz kenarlarını yukarıya doğru cekmek icinde işlem yapıldı.Saclı deriden kesi yapıldı ve gerdirildi.Kafam bandajlı,gozlerimde şiş,iceriye doğru cokuk şu anda.Zamanla size bu sonucların fotoğraflarınıda gostereceğim .Şu an cok erken inanın

İki foto ekleyip bilgilendirme yapmak istiyorum..

Değişim gercekten cok buyuk.Hastaneden eve geldiğimde oğlum beni gorunce tanıyamadı duşunun yani

Doktorum Istanbulda Hasan Fındık.. Aklıma gelen bilgiler şu anlık bu kadar.Başka şeyler olursa yazarım yine tabi

Ucret olarak sorular sormayın,cunku kombin ameliyat oldum.Tek tek fiyat almadım.Burun ameliyatımda 3. revizyon ameliyatıydı,fiyatını siz duşunun artık

Cok guzel sonuclarla birlikte olmak dileği ile