Bursa'nın Osmangazi ilcesinde sucları biriken Rıza P., mahalleli tarafından meydan dayağına tutuldu. Şahsın daha once hırsızlık sucları olduğunu ifade eden vatandaşlar yakaladıkları hırsızı bırakmadı. Ust sokakta 6 kişi tarafından yakalanan şahıs tekme tokat dovulerek sokakta bulunan aydınlatma direğine zincirle bağlandı. Bolgede devriye atan polis ekiplerinin fark etmesi uzerine 6 kişi olay yerinden kactı. Bursa'da hırsıza meydan dayağı atıp, zincire bağladılar ViDEO Rıza P.'nin durumunu goren ekipler bolgeye itfaiye, sağlık ve takviye polis ekibi istedi. İtfaiye ekipleri zinciri keserek Rıza P.'yi bağlı bulunduğu direkten kurtardı. Şahsı darbeden grubun aydınlatma direğine 'Ben hırsızım' ve 'Ben hırsızım mahalleli beni bu hale getirdi' yazılı 6 not bıraktığı goruldu. Polis ekiplerinin olay yerindeki sorgusunda eski mahallesi olduğu icin geldiğini belirten Rıza P., "Beni sokağın başında yakaladılar, zincirle dove dove buraya getirdiler. Ardından da bu direğe bağladılar. Yuruyecek halim yok." dedi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk mudahalesinin ardından Bursa Yuksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’ne kaldırılan Rıza P. tedaviye alındı. Rıza P.'nin hırsızlık sucundan cok sayıda sabıka kaydı bulunduğu oğrenildi. DHA'nın haberine gore, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kacan 6 kişinin yakalanması icin calışma başlattı.