Merhaba arkadaşlar HP Touchsmart 520 1200 Et Allinone bilgisayara sahibim. Grafik ve kodlama ile uğraşıyorum hali hazırda Ubuntu ve Adobe programları icin sanal Win xp kullanak calışıyordum ve bahsi gecen pc ye Mac OS X kurmak istedim. Cihaz UEFİ destekli ve şu an Ubuntu da UEFİ ile boot ediliyor. iATKOS ML3U ve Technopattaki raw image ile kurulum yapmaya calıştım fakat her ikisindede oluşturduğum flash bellek ile boot etmeyi başaramadım. Flash belleği Ubuntuda gparted ile inceledigimde efi partitionun oluşturulduğunu ve kurulum dosyalarının da olduğunu goruyorum. PC'nin biosu guncel surumde fakat rehberde anlatılan bazı ayarlar cihaz biosunda gorunmuyor. Bios icinden 16 gb lık toshiba belleği Uefi boot orderda goruyorum fakat dedigim gibi boot sırasında flash bellek ten başlatılamıyor. Oncelikle bu sorunu nasıl aşabiliriz ve kurulum konusunda tecrubeli arkadaşlardan ricam bu PC kurulumdan sonra donanımsal olarak sorun cıkarır mı?
Cihaz teknik ozellikleri
HP TouchSmart 520-1200et Masaustu Bilgisayar Urun Ozellikleri HP TouchSmart 520-1200et Masaustu Bilgisayar | HP® Destek

Anakart detaylı ozellikler
Motherboard Specifications, IPISB-NK (LavacaSB) HP TouchSmart 520-1200et Desktop PC | HP® Support

Ek bilgi : Cihazda 2 adet ekran kartı var intel hd 2000 ve radeon hd 7650a serisi bu grafik kartlarını Mac OS X'de sağlıklı kullanabilir miyim?
Şimdiden teşekkurler.