:1no2::1shok: ALINTI...Hamile bir kadının cicek gibi bakılması gerekiyor. Kaynana dırıltısı, karı-koca kavgası olmamalı. Bebeklerin tuvalet terbiyesi korkunc onemli. Bebeklikte korteksin hicbir fonksiyonunu kullanamıyorsunuz. Poponuzdaki kakayı ve cişi birileri temizleyecek. İleri ulkelerde, kadına doğum sonrası iznin iki yıl verilmesinin sebebi budur. Anne eli dışında bir el, bebeğin poposuna değmemeli......................................... ...... Bir de titiz birinin eline duştuyse, erkek bebeğin poposunda kulak cubuğu kullanır. Global bilgi şu: Erkek bebeğin anusuyle uğraşmayın, kız bebeğin de klitorisine dokunmayın. Ağızlarından salya akarak şoyle anlatırlar: “Doktor bey, ben onun yerim poposunu!”. Popoyu ısıranlar, openler, pipiyi ağzına alanlar var.bunlar bu konularda gelişmiş ulkelerde enseste girer. Mahkeme kararıyla cocukları ellerinden alınır. Bizde sevgi zannediliyor. Bebekken yapılan darbelerin acılımı eşcinselliğe-macoluğa varabilir. Gidip zavallı hakeme aynı gırtlaktan “İ..e!” diye bağırır. Projeksiyon... İki adımda bir “Yerinde duruyor mu?” diye pipisini yoklar............................................ ...............................................Arkadaşlar onemli yerlerini aldım diğerlerini kırptım.Anlarsınız nasılsa zeki kızlarsınız siz)