Korkuyorum bir tanem... Cok korkuyorum bir tanem… Dunya o kadar zor ki, hayat o kadar zorba ve kirli ki…

Buyuyorsun bir tanem…

Dunyanın gercek yuzunden ne kadar da uzaksın oysa… Nasıl gecti zaman, nasıl da buyudun oyle…

Korkuyorum bir tanem... Cok korkuyorum bir tanem…

Dunya o kadar zor ki, hayat o kadar zorba ve kirli ki…

Bu dunyanın, bu hayatın seni de kirletmesinden, o kucucuk masum yuzunu zorbalaştırmasından, bilmediğin ama yaşamak zorunda olduğun bir yığın kotu gerceğin gozlerindeki parıltıyı yok etmesinden oyle cok korkuyorum ki…

İsterdim ki buyu, buyu ama guzel bir dunyaya, kendin gibi masum sevecen bir dunyaya buyu…

Her adım atışında hayatın biraz daha icine, bilemezsin ne cok korkuyorum, insana huzur veren yaşama sevincin yok olacak diye…

Keşke tertemiz, tıpkı senin gibi bir hayat verebilsem sana…

Her şeyden fazlasını yapacağıma soz veriyorum sana ama dunya o kadar kirli ki, hayat o kadar zorba ki, nasıl koruyabilirim seni bunca şeyden…

Kızarsın bana, gercekleri oğretmiyorum diye sana…

Oysa bilmiyorsun her gercek biraz daha acıtacak o kucuk yureğini… Gun gelipte oğrendiğin zaman, tum gercekleriyle hayatı, neden engel olmadın bana, bunca acının ortasına ne diye attın beni, demenden korkuyorum…

Ve biliyorum bir tanem hem de cok iyi biliyorum, ben ne kadar engel olmaya calışsam da sana taaa gobeğine cekecek bu hayat seni, taaa icine…

Cunku cok iyi biliyorum ki, yaşanmayan her şey caziptir ve aslında can yakan, kasıp kavuran bu yaşam oyle takar ki pervanesine seni, kurtulduğunda o pervaneden artık cok gectir!!! Butun gercekleri, gerceklerle acıları, huzunleri, umutsuzlukları, keşkeleri hepsini oğrenmiş olursun!!!

Oysa o kadar masum ki yuzun, o kadar parlak ki bakışların…

Keşke…

Keşke hep oyle kalsa…

Keşke hic oğrenmesen bunca acıyı, bunca huznu…

Keşke mutluluktan bir hayat sunabilsem sana, keşke hep olduğun gibi yaşatabilsem seni…

Keşke kızmayacak olsam bana “surlar orme hayatıma” diye…

Buyuyorsun bir tanem ve ben acı da olsa, kotu de olsa tanıtmak zorundayım bu hayatı sana…

Tutmuyorum bir tanem, ucabilirsin hayata…

Gozlerin yaşlı donsen de, butun bedenin acıdan inlese de, yatar artık olmek istiyorum desen de, yaşamalısın… Yaşamalısın ki yaşatmalısın…

Buyu bir tanem…

Tek dileğim, gozlerindeki ışık kadar parlak olsun mutlulukların…

Tek dileğim bu… Ve bilerek buyu bir tanem, bil de buyu; senin kucucuk bir gulumsemen icin, yok edecek kadar tum bedenimi, seviyorum seni…

bilde buyu....naniknanik