bebek 2. el kısmını dolanırken almak istediklerimi almam icin kullanmadığım eşyalarımı satmaya karar verdim umarım keyifli alış verişlerimiz olur

nişanımda giydiğim abiyemi 200TL YE SATIYORUM eteği tarlatanlıdır şuan poşetten aceleyle cıkarttım alıcıya tekrar kuru temizleme yaptırıp yollarım ustu askılı askısındada taşları vardır ust kısmı daraltılmıştır ama payı icindedir buyultulebilir ben 47-yada 49 kiloyken giydim ama 50 kiloda birinede olur rahatlıkla ustundede bolerosu vardır

gelinliğimi 300TL YE SATIYORUM orjinel gelinlik boynu dantelli şeklindeydi ben tesetturlu oldugum icin tekrar dikilip yapılmıştı ekstra bisuru para vermiştik 2000tlye aldık sanırım pazarlık payını hatırlamıyorum aslında hatırası buyuk satmak istemiyodum ama hamileyim şuanda bidaha asla onun icine giremicem gb geliyo 36 bedende yada ust bedeni zayıf olan 38 bedenede olur ben 49-50 kiloydum gşydşgşmde gelinligiminde icinde payı var kuculte kuculte bir kaldık gelinliği gelinliğimin altı kendinden tarlatanlıdır kabarıktır en altı sacak sacak ortasında tullerden gul sırası var en ust belden aşasındada buruşturulmuş tul uzerine ustunun dantel taş detaylarından vardır ayrıca eteğin ara kısımlarında dantelden kat kat detayları var gayet şık ve gosterişli bi gelinlik

bu arada gelinliğimin 2 adet duvağı var biri simli diğeri dantelli kenarları gelinliğimi alana onuda vericem

bu arada gelinlikle nişanlıgımı bir arada alana ozel indiriminde olur tek tek alanlarada kucuk bi indirim yapabilirim gelinlik ve nişanlığımı alana altına giydiğim ayakkabılarıda hediye yollcam ... ikiside sadece o gun giyilmiş ayakkabılardır... urunler temizdir sokuğu felan yoktur sadece baza altında beklediği icin satıcam kişiye kuru temizleme yapırıp yollarım alan kişininde menun olmasını istediğimden