Tuvalet Eğitimi Başım dertte
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi Başım dertte
-
02-10-2022, 09:28:34Teyzeleri 2.5 yaşında bir oğlum var.Haziran ayından itibaren tuvalet alışkanlığı kazandırmaya calışıyorum. Gec de olsa cok şukur cişini soyluyor ama kakasını hic soylemiyor. Biliyor yaptığının yanlış olduğunu ama hic soylemiyor. E bezlemiyorumda yıkadığım donlarda cabası. Oğluşum cok fazla sıvı gıda tuketmediği icin son zamanlarda kabızlık cekiyor. Kabızlıktan dolayı kakasını yapmakta zorlanıyor ve bize hic dokundurtmuyor bile kendisini.Gidip yatağının yanında yapıyor gelip birde gule oynaya "Anneee kakaaaa al" diyor ya deli oluyorum.genelde belli ediyor tuvaletinin geldiğini hemen alıyorum oturtuyorum lazımlığa ama bir cıngar bir cingar, oturmak istemiyor beyfendi.Zorlamak istemiyorum, kızmak istemiyorum. Napıcam ben yaaaa. :cok uzgunum:, 2.5 yaşında olmasına rağmen doğru durust cumle de kuramıyor. Bazı cocuklar gec konuşur diyorlar ama bu kadarda gec olurmu ki:cok uzgunum: Kızım 2 yaşından sonra ne gece ne gunduz hic bez bağlamadım cok kolay alıştı, bu oğlanla başım dertte vallasenağlama