bu cocuk beni cıldırtacak
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bu cocuk beni cıldırtacak
-
02-10-2022, 09:14:28arkadaşlar henuz 1 yaşına giren oğlum bana kafayı yedirecek.hayatımda bu kadar asabi ve inatcı cocuk gormedim.buyuk oğlum hic boyle değildi onu cok rahat buyuttum(gerci bu aralar o da agresifleşti)mesela karnı acıktı azıcık gec getirsem yemiyor ağzıdan cıkarıyor.uyuma vakti biberon maması yiyecek mesela..dediği anda eline biberonu vermezsem yandım.eliyle itiyor zorlayınca biberonu alıp kafama fırlatıyor.aclıktan bayılacak inat ediyor yemiyor.yaklaşık yarım saat suren canım gulum opucuk faslından sonra gonlu oluyorda mamasını alıyor.biberondan su icmeyi reddediyor illa bizim gibi bardaktan icecek.sadece icse iyi bardağı fırlatıp kırıyor.plastik bardaktan icmeye ise tenezzul bile etmiyor paşam..bi battaniyesi var takmış ona...yıkamak icin bile alamıyorum mumkun değil onsuz uyumuyor.gece uyuyunca usulca alıp yıkıyorum sac kurutma makinasıyla kurutuyorum.odadan cıktığım an bağırmaya başlıyor .gecenin ucunde beşinde cok bilirim avaz avaz bağırınca arabayla gezmeye cıkardığımızı.bunalıma soktu beni ama cooooook seviyorum onu.yaa herkesinki mi boyle sadece bu sıpa mı boyle??ooff offf