Biraz gec oldu ama anca kendimi toparladım pc nin karsına anca oturabildim...Evet gelelim doğum hikayemize. ;
Bundan 5 gun once 12 mart carsamba gunu sabah saat 8.30 da konrolum vardı ve doktorum 5 cm acıklım olduğunu soyledi ve yatış işlemlerini yaptırdık .
Okadar heycan basmıştıki bana anlatamam. Saat 9.00 da suni sancı verildi ve acılma hızlansın diye iğne yapıldı
1 serum suni sancı yedim sancılar gittikce arttı . Hemsireler %100 luk sancılara nasıl dayanıyosun . Sesin cıksın biraz nazar değicek dediler
Saat 15.00 te doğumhaneye alındım ve 45 dakkalık mucadelenin ardından bebeğimin pipisini gordum .
Aslında doğumum zor oldu ıkınırken serum tıkanmışmı bişey olmuş sancı gelmiyomuş :S doğumhanede sancılarım gitti
Doktrum sabırlı ve cok kibar bir bayandı , baya uğraştık ,hemsire ve hasta bakıcı karnıma bastırdılar ve zar zor doğurdum .
Zaten ıkınmak veya sancı o kadar kotu değil , korkulcak bişi değil
Benim canımı acıtan onların karnıma bastırmasıydı o acıyı unutamam ..
Sesim dısarı kadar gitmiş ve esim hıckıra hıckıra ağlamış.8kıyamam)
Oğlumu gorduğum an okadar sukrettim Allaha ki defalarca bağıra bağıra .
Doktorum, hemsireler ,hasta bakıcı hepsi cok iydi hep beni rahatlatmaya calıştılar ....
Okadar guzel bi duygu ki normal olduğuna pişman değilim.
Bastırma olmasaydı acısız olucaktı ama bastırmasalardı doğuramazdım sanırım 4.5 kg lik tosun paşayı 3 dikişle atlattım sukur..
Neyse cok yazdım kızlar ...
Normal doğumu tavsiye ederim sasmayın olum yok sonunda nasıl olsa.
O an bebeğinizi gormek okadar guzel muhtesm bi duyguki..Bebğim simdi yanımda mısıl mısıl uyuyo hala bana hayal gibi geliyo , ona baktıkca bu benim bebğimmi ya ,Allahım nasıl bi duygu bu diyorum.
Allah herkese nasip etsin .
Oğlusum biraz yaramaz ama, gece hep memede , gunduz uyuyo..
Zor doğum yaptım ama sezaryan asla tavsiye etmem.