hamilelik sonrası senrum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- hamilelik sonrası senrum
-
02-10-2022, 08:23:12kızlar dun sabah kızkardeşim dogum yaptı
cok şiin bir kızımız oldu oykumuz geldi..kardeşimin hafif hafif suyu gelmeye başladıgı ve belden agrıları gelmeye başladıgı icin doktora gitti ve hastaneye aldılar acılma olmadıgı icin suni sancı verdiler gece suni sancıdan cok sancı cekti sabah dogum sancısı geldi ve dogum yaptı dogumdan hemen sonra kendine geldi normal dogum oldugu icin herkesle guzel guzel konuştu dikişide 4 tane oldugu icin kendini cok ii hissediyordu yanına cok gelen oldu heycandanmı bilmioruz birdedoktoru olacak kişi yanına gelmemiş normal dogum yapcak die sezeryan olursa para alcak ya ben ona sezaryan yapalım dedim demiş ve gelmemiş onu cok takmış kafaya surekli doktoru sormuş dogumdanyaklaşık 5 saat sonra kriz gecirdi kasılma ve cenesinde kayma oldu tansiyon problemi falan hic yoktu ama 28 e cıktı tansiyonu hemen mudahele edildi kendine geldi ama krizden 1 dak.once beni tanımadı bebek kucagında oldugu halde bebegimi verin demeye başladı.normal dogum yaptıgı icin bu saabah cıkaracaktık ama cıkartamadık işte pazartesiye kadar orda. şimdi cok ii allaha şukur ama cok korktuk sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim başına boyle bişey gelen oldumu dahaa sonra tekrarladı mı sizinkiler...