:teytey: hazır olun okumaya biraz uzun olacak cunku :dance: TARİH:03.04.2008 saat 11:00 da eşim nobetten geldi. ve ben hala uyuyordum hic bişeyim yoktu eşim once hadi sen birazdaha uyu ben kahvaltı hazırlayayım dedi ve bende tamam diyerek biraz daha yattım. 11:30 da kalktım ve ayaga kalkar kalkmaz oyle bir suyum geldiki analatamam ama bende agrı yok bişi yoktu. bendedimki agrım gelene kadar bekleyelim biraz die ama eşim hayır gidecez deyince bende hazırlanmaya başladım fakat bizim dogum cantamız hazır deildi eşim hemen onları hazırladı. :1no2: neyse birza gecti ve hafif adet agrısı şeklinde agrım oldu ve suyum daha fazla gelmeye başladı. bu arad biz sezaryan olacaktık sozde gun alınmıştık 10 nisana . fakat olmadı kızımız dayanamadı icerde

38hafta 3 gunluken geldi hayatımıza ,dunyamıza evet nerde kalmıştık neyse eşyalarımızı eşim hazırladı ve hemen eşimin gorev yaptıgı hastaneye samatya devlet hastanesine gittik ve hic agrı cekmeden 3.5cm acılma olmuş hasatende adet adrısına benzer hafif agrılarım başladı ve dr bayandı bana benim tavsiyem bak agrı cekmeden acılman olmuş cook rahat normal dogum yaparsın dedi ben hala sezaryan istiyordum sonra beni ikna etti dr ve tamam normal olsun dedim. sonra dogumhaneye aldılar bende korku yok denecek kadar azdı cook garip bişeydi hissettigim duygu korku heycen endişe karışımı bişeydi. dogumhaneye gittik epidural anestezii icin 4cm uzeri acılması gerekiyormuş neyse saat 2 yekadar bekledikve 5 cm acılma olmuş ben hala hafif agrılar hissediyordum ve beni ameliyathaneye aldılar anestezi icin orada 5 tane anestizi dr girdi asistan ve uzmanlar vardı. uzman aa bole olmaz dedi anneyi neşelendirelim dediler ve muzik actılar cook guzeldi ya muzik bir yandan an sonunda fenerbahce marşıyla hadi acıyoruz dediler ve katateri taktılar. hic agrı hissetmedim kataterde sonra beklettiler ameliyathanede eşim geldi yanıma oda sağlıkcı oldugu icin aldılar yanıma beklemeye başaldık ve sonra dogumhaneye gittigimizde saat 21:00 e kadar bekledik ama ben agrı cekmiyordum bile ole uzandım uyudum saat 21:00 de baktılar 9cm acılma olmuş ve hemen masaya aldılar 21:15 te masaya yattım kasılma oldukca onlar ıkın dediler ben ıkındım kasılmayı hic bir şeyi hissetmedim bile 21:30 da bebişimiz guzel kızımız bengu dunyaya geldi cook mukemmel bir duyguydu.anlatılamz bişi sonra onu babişkosuna goturduler . işte boyle hikayemiz gercekten bir hikaye oldu. inanın cıkınca dogumdan hic bişi hisstemedim bebişimi kendim giydirdim beslemeye calıştım tuvalete kendim kalktım arkadaşım vardı yanımda ama genede cogu işimi kendim yapabiliyordum. oyle perşembe akşam dunyaya geldi cumartesi sabah cıkardılar bizi pazar gunu bebişim sarılık oldu ve 1 gece bebişimiz hastanede bırakıp eve geldik cook zordu onu orda bırakmak, ve şimdi evdeyiz
darısı tum hamişlerin başına bebiş bekleyenlerede allah bu duyguyu yaşatsın inşallah a.s.