Arkadaşlar, 25 Mart gecesi bebeğimiz dunyaya geldi, doğum sureci cok zorlu ve yorucuydu. Ama şuanda allaha şukurler olsun ikimizde cok iyiyiz. Normal doğum olacaktı maalesef yeterli acılma olmadığı icin sezeryanla alındı bebeğim. Doğum sancıları cok fenaydı, ama sezeryan cok kolay oldu, yarım saat icinde herşey bitmişti. Anestezinin etkisi gecince ilk 24 saat cok sancılı oldu, sonra yavaş yavaş ağrılarım bitti. Şimdi bebeğimiz 15 gunluk ve tum sancılardan kurtuldum. Allah herkese nasip etsin dunyanın en guzel şeyi anne olmak.
Şimdi ayrıntılara geceyim: 54 kilo ile hamile kaldım, 72 kilo ile doğuma girdim, yani normalden fazla kilo almıştım ve depresyondaydım. Bebebğimiz 3.500 gr doğdu. 1 gun sonra hastaneden cıktığımda 65 kilo idim, şimdi bebeğim 15 gunluk ve ben 62 kiloyum, bol bol emziriyorum, yediklerime dikkat etmem lazım, 10 kilo daha vermeliyim. Ama bu nasıl olcak bilmiyorum. Sizin tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Tavsiyeye cok ihtiyacım var. Hepinize allah kolaylık versin. Hoşcakalın.
sonunda RUZGAR bebeğimiz doğdu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- sonunda RUZGAR bebeğimiz doğdu