evet arkadaşlar ben doğum yapalı ik ay oluyor ama ancak hikayemi yazabiliyorum.7 şubatta doktoruma gitmiştik gun almya sezeryan olucaktı ve icimden hep 14 şubatı istiyordum ve doktor kontrelleri vs yaptı ve 14 şubatta gun verdi.mutluluktan uctum ve tabiki korku heyecan iyice başlamıştı o bir hafta doğuma gidene kadar geceleri gozume uyku girmedi,ve 14 şubatta sat 10 da hastanedeydik butun sevdiklerim yanımdaydı o gunve hemşireler geldi beni hazırladılar ve saat 12:00 da doğuma girdim daha once hic ameliyathane gormemiştim bile bir girdim muzikler calıyor herkez sohbet ediyor ben 17 yaşında doğum yaptım ve herkez şaşırıyordu o yuzden neyse anestezi uzmanı geldi iğnemi yaptı ve ben uyuşmaya başladım tam o sırada nabız duşuyor dediler ve ben o sırada korktum iğne yapılırken bir doktor vardı o beni tutuyordu o tuttumu sakinleşiyorddum bıraktığında yine korku başlıyordu iğnem yapıldı ve doktorum geldi.nasılsın diye sohbet ettik bi yandan da artık doğuma başlamıştı tam o sırada doktorum geliyor bebek dedi ve ağlayışını duydum cok guzel bir andı.ve bebeğim doğmuştu bebeğimin bakımını yaptıktan sonra bana getirdiler optum kokladım ve odamıza goturduler bebeğimi benim icimi teizledikten sonra dikmeye başladılar o sırada cok midem bulandı uykum geldi uyuyabilirmiyim diye sordum uyu dediler ve tam o sırda istifar ettim ondan sonra sakinleştirici vurup beni uyuttular uyandığımda dikişlerim bitmek uzereydi ve telefon actılar hastayı gelip odasına cıkarsınlar diye o anda oh be dedim bebeğimin ailemin yanına gidiyorum dedim.tam o sırada ayaklarımı kaldırıp sondayı cıkarıyolarmış belden aşam uyuşyk olduğu icin kendi ayklarımı sedyede sanıyorum meğersem ayaklarımı kaldırmışlar kendi ayaklarımı tanıyamadım ve odamdayım eşim cicek almış yatağın uzerine bırakmış hemen bebeğimi istedim yanıma cok ağlamış kucağıma yatar yatmaz hemn sustu hissetti anne kokusunu benim doğumum da boyle oldu arkadaşlar rahat gecti doğumum hic korktuğuma deymedi.korkulucak hicbirşey yokmuş.