Aklim cok Karişti Kizlar Ya
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Aklim cok Karişti Kizlar Ya
-
02-10-2022, 08:02:47Kızlar şimdi maglum dogum yaklaşıoyr dr um ile ucreti de konuştuk 3000 ytl dedi bend eduşundum ki doguma kadar gideyim dogum zamanında da devlet hastanesine giderim dogumum oyle yaparım allahın izniyle dedim ....ama bugun apartmanımdaki hemşireyle konuştum benim dogum yapacagım devlet hastanesind edogum yapmış gayet de guzel dedi temiz dezenfekte bir yer dedi steril hoş bir ortam oldugunu soyledi buraya kadar herşey guzel zaten devlet hastanelerinde dogum yapan cok kişi olmadıgı icin guzel orası dedi ....ama bu snein ilk dogumun bu zaman kadar gittiğin dr a devam etmesliin dedi senağlamadogumuda ona yaptırmalısın dedi tamam iyi hoş bende dr umu isterim elbetteki cok seviyorum cunku benim icin cok degerli bir insan ancak 3000 ytl bizim icin cok para bana pek de guzel şeyler soylemedi ilgilenirler ancak mafvolada bilirisn dedi apartmanımda biri dogum yaptı 30 tane dikiş atmışlar alttan sadece dr umu şimdi degiştirmem cok kotu olurmuş benim icin gibileirnden soyledi moralim bozuldu acıkcası şimdi sizlere sorum şu bir kere bana moral verin :cok uzgunum: ikincisi dogum yapan arkadaşlar hepinizin dogumuna gittiğiniz dr lar mı girdi? eger oyle olmadıysa gercekten sizide parcaldılar mı? ozellikle devlet hastanesinde dogum yapanlar CADIARZUa.s.