canım kızıma kavuştum ama mutsuzum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- canım kızıma kavuştum ama mutsuzum
-
02-10-2022, 08:02:11kızlar 15 gunluk gecikmeden sonra doğumum gercekleşti.kızım bir turlu aşağı inmedi.devlet hastanesinde ayın 15 in e gun verdiler.ben akşama doğru yaparlar sanıyordum sezeryanı.fakat yatış işlemlerini yaparken doktorun işi cıkmış ameliyatları hemen yapacakmış.ve beni 15 dk icinde hazırladılar ameliyathaneye cıkardılar.o kadar korkuyordum ki surekli dua okudum.Allahım ne olur kızıma sağlıklı bir şekilde kavuşayım diye.ameliyathane o kadar soğuktu ki benim korkum ve heyecanım daha da arttı.doktorum beni yatıştırmak icin surekli sorular soruyordu.belimden uyuşturdular.hatta omuriliği bulamadılar 3 kere iğne yaptılar sırtımdan.sonra ameliyata başladılar.midem cok bulandı.korkudan tansiyonum duştu.ben masadan kalkmaya calıştım doktor ve hemşireler kollarımı bağladılar ve surekli sakin ol bitti kızını gosterecez şimdi dediler.gercektende oyle oldu.saat 10:00 da başlayan ameliyatım 10:05 de kızımın ağlamalarıyla korkularım sona erdi. 5 dk icinde cıkardılar.20 dk da dikişerim yapıldı.25 dk sonra ameliyat bitti.ameliyathanenin o soğuk halini hic unutamıyorum.ameliyathanenin kapısında eşimi ve yakınlarımı gorunce cok sevindim.odama aldılar.ayağa kalkamadım ilk denememde cok yandı ve acıdı.sonra akşam kendim kalktım tek başıma hastane koridorlarında dolaştım.herkes şaşırdı.sanki hic ameliyat olmamış gibi dolaşıyordum.şimdi de aynı.evde iş bile yapıyorum.yalnız arkadaşlar benim tek korkum sutum gelmezse diye ne yaparım diye korkuyordum.korktuğumda başıma geldi.sutum yok.3 gun oldu hala bebeğimi emziremiyorum.bebğim surekli emmek istiyor haliyle bebek.fakat sut cıkmayınca ağlıyor durduramıyorum bende onunla ağlıyorum cunku onun ac kalması beni cok uzuyor sanki işe yaramaz hissediyorum kendimi.şimdi bile yazarken ağlıyorum.mama ile beslemeyi hic istemiyordum fakat bebeğimide ac bırakamam.mamadan once goğsumu veriyorum.cok acıyor.o dayanılmaz acıya dayanıyorum ama sut gelmiyor.kızımda o kadar ağlayınca mecbur az az mama veriyorum.sarılık olmasından cok korkuyorum.ne olur siz soyleyin ben şimdi ne yapayım bir annenin eli kolu bağlı olması ne kotu.sut getiren bi ilac biliyor musunuz.neler yapmam gerekiyor.ne olur bana yardım edin.bu uzuntu beni mahvediyor