:dance:EĞER sağlığınla ilgili bir sorunun yoksa canım anneciğim hÂl senin yardımına ve desteğine muhtacım. Bu belki yorucu olacak, zaman zaman bazı konularda sıkıntıya girmene, oğle tatilini benim icin harcamana yol acacaktır. Ama sutun icindeki koruyucu maddeler beni hastalıklardan korurken bağırsaklarım, daha kolay calışacak, vucudum icin gerekli maddeleri daha kolay sağlayacağım, ustelik sutu icmek bir yana her emzirme saati benim seninle bir arada olabilme şansımı da sağlayacaktır. Kalp atışların bile beni rahatlatıyor. Odaya girerken, cıkarken kokundan, hareketinin yumuşaklığından seni fark ediyorum. Elimde olsa, belki her zaman benimle ilgilenmeni de isterdim. Bunun mumkun olamayacağını bir işin olduğunu, belirli saatler arasında işini yapmak zorunda olduğunu biliyorum. Akşam bana ayıracağın kısa sureler bile benim icin dunyanın en mutlu anlarıdır. Bunu sağlaman, belirli aralarla senin yanıma geleceğini bilmem bile benim icin buyuk bir mutluluk. Beni emzirmeni, sutunle bana hayat, yaşama gucu vermeni istiyorum. Bunun ileride sizlerin benim icin daha az uzulmenize imkÂn sağlayacağını biliyorum. Bana birkac ay daha bu fedakÂrlığı esirgemeyeceğini de biliyorum. Ama bana yapabileceğiniz fedakÂrlıkların en buyuklerinden biri benim ozellikle dış dunyaya karşı direnme ve dayanma gucunu kazanmaya başladığım gunlerde sutunu esirgememendir. Teşekkurler sana canım annem...