oğlum efenin dunyaya ilk merhabası
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- oğlum efenin dunyaya ilk merhabası
-
02-10-2022, 07:34:3811 haziranda nişanım geldi demiştim daha sonra hemen sancı girmeye başladı belden ve kasıktan sıklaşmaya başlayınca hastanenin yolunu tuttuk cok zor bi doğum gecirdim 24 saat sancı cektim acılmam gec olunca suni sancı verdiler oda beni perişan etti acılmam bi turlu gelişmedi perişan oldum resmen epidural anestesi istermisin dediler evet dedim verdiler cok rahatladım bu sefer acılmam tamamladı ıkınmama rağmen bebek gelmedi bi turlu fenalaşmışım yorgun duştum oksijen verdiler bebeğin kalp atışları duşmeye başlamış sonra duzeldim bida ıkınma calışmaları fakat yine yok herşey normal olmasına rağmen bebeğim kendini itmediği icin doğum gercekleşemiyomuş tembel yani benim oğlum sonra hastanedeki butun dr. ve hemşireler gidip geldiler herkes doğum yaptı ben kalmışım ama yalvarıyorum artık sezeryana alın beni kurtarın diye olum gibiydi benim icin baş edemeyince proflar geldi vakuma karar verdiler vakumu taktılar 3 dr biden kaburgama dirsekleyerek bastırdılar kırcaklardı nerdeyse bende ıkınmaya devam ettim sonunda gelmeyi başardı ama hala kaburgamdan dolayı sancı cekiyorum dikişlermde cok fazla her yerim yırtılmış cok zor oldu ama oğlumu gorduğum an herşey bitti şimdi cok mutluyuz ama 2. cocuğu yapma korkutuyo acıkcası