kızlar aslında doğumum 5 temmuzdu ama normal doğumdan korktuğum icin doktorumla konuştum sezeryanı onayladı 1 temmuza gun verdi.gunu aldıktan sonra sezeryanda olsa cok korkmaya başlamıştım o gece hic uyuyamadım ve sabah oldu 8,00 de evden cıktık 8,30 da odama aldılar.hemşire geldi sonda taktı iğrenc bi şeydi benim icinkafamcokkarıştı.ben daha ne olduğunu anlamadan adamın biri geldi sedyeyde hadi gidiyoruz diyejeyyar.ağlamaya başladım cok korktum bir daha gozumu acamayacağım diye...tabiki ailemde.
ameliyathaneye girdiğimde soğuk bi yerdi yatırdılar ellerimden ve ayaklarımdan bağladılar tabi o sırada hala ağlıyorum.herkeste bi hazırlık vardı onları gordukce iyice korktum.aradan zaman gecti hadi artık uyu sen iyi uykular dediler narkozu vermeye başladılar bir kac saniye sonra ben bayılmıyorum bi terslikmi var acaba diye doktora sesleneyim diyecektim ki sonrasını hatırlamıyorumlulululululu.gozumu actığımda sayıklıyodum ve odamdaydım. bi baktım ağlayan biri vardı yanımda(3800 gr )
ama kızlar size şunu soyleyebilirim bunyesi kuvvetli olan herkes sezeryan olsun derim doğum sonrasındada hic bir ağrım olmadı 9,30 da ameliyattan cıktım akşam ustu 4 te yurumeye bayladım ve o gece eve gitmek istedim ne ağrım ne sızım vardı.iyiki sezeryan yapmışım normal doğum sancısını iyiki cekmemişim.neyse şimdi cok uzatmayayım ve karşınızda MİRAY BEBEK