Cocuk Hastalıkları kız cocuklarında idrar almanın yolu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları kız cocuklarında idrar almanın yolu
-
02-10-2022, 07:02:46merhaba kız anneleri.hastaneye her gittiğimde doktor idrar isteyecek diye odum kopuyordu.cunku butun gunumuz hastanede idrar almak icin geciyordu.bazen hastaneden boş donduğumuz zamanlar bile oluyordu.Bazı hastanelerde kız ve erkek bebekler icin farklı idrar poşeti veriyorlar.genelde diğer hastanelerde hep aynı poşet veriliyor.sozun kısası kız bebeğiniz varsa artık erkek bebekde olduğu gibi rahat idrar alabilirsiniz.once size verilen idrar torbasının ust kısmını 1-2 cm kesin.kesilen yerdeki yapışkanlı kısımları ice doğru kıvırın.bu sayede poşetin ağzı genişlemiş olacaktır.poşetin icine ağzınızla hava verin.poşet acılsın.ilk once poşetin alt kısmını bebeğinizin şeftalisinden (ben kızımın kutusuna şeftali diyorum) tutturun.yani poşetin altını şeftalinin altından başlayarak şeftalisinin dudaklarını poşetin icine girecek şekilde yukarıya doğru yapıştırın.bu işlemi yaparken muhakkak birisinin size yardımcı olması gerek cunku bebeğin ayaklarını tutması gerekiyor.en son ust kısmı da yapıştırdıktan sonra poşetin uzun ve idrarın toplanacağı alt kısmını bebeğinizin poposunun altına doğru uzatın.poşetin icinde az da olsa hava olsun.idrar rahat akar.bebeğin bezini bağlayın.eğer bebek uyanıksa kolunuza bebeği yuz ustu yatırın.uyuyorsa yine yuz ustu uyutun.1 saat icinde yapacaktır cişini.bezi bebek ayakta tutarak acın ki idrar geriye akmasın.hadi kolay gelsin.:teytey: