Rabbim bugunlerimizi aratmasın inşallah ama inanınki bıktım artık. Tosun paşam hicmi duzelmeyecek:1no2:Her kış evimiz antibiyotik ve bilimum ilaclarla doluyor, artık hangisi ne işe yarıyordu acaba diye afallıyorum. Burnu neredeyse her daim tıkanık tosun paşamın. Dolayısıyla ağzından nefes alıyor. Ağzından nefes aldığı icin cok sık boğaz enfeksiyonu oluyor. 3-5 gun sonrada hooop kulak iltihabı.Yokmudur bunun bir caresi. Burnu acmak icin ortivine, illiadin ve serum fizyolojik kullanıyorum donuşumlu olarak ama yok yok, acamıyorum bir turlu.:1no2:

2 gun iyiyse 10 gun kotu. Artık bağışıklık kazandı antibiyotiklere. Doğal şeylerde deniyorum ama bir turlu iyileştiremiyorum sıpamı.senağlama

Şimdi yine kulak iltihabı oldu, babası doktora goturdu, neredeyse kulak mahvolacakmış. Halbuki 10 gun once başka bir doktora gosterdik cocuğu biliyorum cunku başıma gelecekleri burnu tıkanınca kulaklarına vuruyor, varmı birşey diye goturduk, "kulakları cok iyi, hicbirşey yok" dedi denyo bir doktor. Madem birşey yok 10 gunde kulak nasıl boyle mahvolabilir a diplomasını manavdan alan doktor.:mymeka:

Arkadaşlar nolur bana bir care soyleyin, 2.5 yaşındaki kuzumun bunyesini nasıl daha kuvvetli hale getirebilirim , burun tıkanıklığını nasıl halledebilirim, inanın caresiz kaldım artık.senağlama