arkadaşlar merhaba
benim 4. ayına yeni girmiş bir oğlum var ve son bir kac gundur surekli ağlıyor.
uykusunda bir problem yok uyuyunca rahat, fakat uyanıkken hic durmuyor ne kucakta nede başka bir şekilde ne olduğunu anlayamadım doğrusu,bu gune kadar boyle bir sorunumuz yoktu kafamda beni duşunduren bir soru işareti var ama napcam bilemiyorum, acıkcası (korkuyorum).bu konuyla alakalı daha once bir soru sormuştum ama cevap yazan pek olmadı tekrar kısaca anlatayım arkadaşlar. Ben kırkım cıkar cıkmaz hemen regl oldum ve reglim biter bitmezde spiral taktırdım sonrasında da iki hafta sonra lekelenmeler oldu (bunun normal olduğunu biliyorum ilk hamileliğimden sonrada spiralla korunmuştum) fakat o lekelenmelerden sonra bir daha regl olmadım ve bir bucuk ayı gecti ben hala bekliyorum,hani ilk başta hasta olmasam tereddutte kalmazdım ama ilk baştan olması devam etmesini gerektirmez mi? Doktor spiral kontrolu icin bir ay sonra cağırmıştı ama ben gitmedim (şuan ben yurt dışında yaşıyorum ve 20 gun sonra turkiyeye doneceğim) orada kontrole giderim diye duşunmuştum) ve şimdi ise test yapmaya korkuyorum ya hamileysemm :cok uzgunum::cok uzgunum:
kendimi duşunmuyorum bebişim cok kucuk onu duşunuyorum anne sutunden mahrum kalıcak yavrum buyuk oğlumu iki yaşına kadar emzirmiştim......
arkadaşlar size sorum şu olucak bebişimin surekli ağlaması onunla ilgili olabilirmi?
emzirirken hamile kalınca bebekte herhangi bi deyişim olurmu etkilenirmi napıcam ben :1no2::1no2:
Cocuk Hastalıkları oğlum surekli ağlıyorrr
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları oğlum surekli ağlıyorrr