arkadaşlar bebeğim dokuz ayının icinde pazartesi gunu oğleden sonraya kadar hic bir şeyi yoktu ben calıştığım icin ablam bakıyor saat beş gibi birden huysuzlanıp ağlamaya başlamış daha sonrada ateş olmuş hemen bana haber verdiler ben gittiğimde bebeğim inlemeye başamıştı hani bizler cok hasta oluruzda inlerizya resmen oyle o sesi hic bir zaman unutmayacağım hemn aldık hastaneye goturduk doktor muayenesini yaptı ama endişeliydi inleme cok onemli dedi ve tum tetkikler istedi kan,idrar,gaita,rontgen vs. ve derhal serum bağladılar tahliller cıktığında şok gecirdik kandaki mikrop sayısı 21 bindi serum sonucunda tekrar bakacağız inmezse başka tam teşekkullu bir hastaneye gondereceğim dedi o zaman dilimi nasıl gecti anlatamam anne olanlar anlar ancak neyseki ilk serumdan sonra 12 bine duştuğunu soyledi doktoru ve u gun boyunca serum tedavisi uyguladılar duşunun artık minicik ellerinde serum takılı dunki kontrolunde boğazlarının fena halde olduğunu soyledi doktoru halbuki pazartesi gunu gittiğimizde sadece kızarıklık var cok az onemli bir duzeyde değil demişti dun bembeyaz iltihap kaplamış dedi ve tekrar serum taktılar yavrum doğduğundan beri hic bu kadar ağlamamıştı o ağladı ben ağladım anlamadığım iki gun boyuca serumla birlikte antibiyotik falanda verdikleri halde neden boğaz enfeksiyonu ilerledi dun gece cok zorlu gecti yavrum ateşler icinde ayndı surekli ılık duş ateş duşurucu falan sabahı ettik şimdi ise antibiyotik tedavisine başladık anlayamıyorum bu kadar uzerine titrer hassaaiyet gosterirken bu mikrobu nasıl kaptı birde ben altı ay bebeğime sadece anne sutu verdim bağışıklık sistemi tamam henuz gelişmedi ama hic mi korumadı da bu kadar cabuk yayıldı bu mikrop inanın arkadaşlar cok uzgunum omrumden omur gitti bu uc gunde Rabbim tum bebeklere sağlık sıhhat versin ve korusun onları ve dua edin minik prensim bi an once sağlığına kavuşsun ne yiyor ne emiyor sadece su iciyor bu bizim ilk hastalığımız o needenlle cok sarstı bizi Rabbim daha beterinden korusun inşallah herkesin bebeğini ve icindede benim yavrumu