sonunda bende doğum hikayemi sizlerle paylaşıyorum...
biliyorsunuz son zamanlarda sancılarım vardı sağolsun doktorum da bunların yalancı sancılar olduğunu kendini erken doğacak diye şartlandırma diyordu...lulululululuen son 25 haziranda nst kontrolune gitmiştim gene aynı şeyi sooledi eve gonderdi...daha vakti var demişti 1 hafta sonra kontrole cağırdı...ben o gece hem kıvranıyorum hemde bunlar yalancıysa gerceği nasıl olurki acep diye duşunuyorum:1shok: neyse sabah ettim boole...buraya geleyim dedim listeyi yeniledim guc bela iki buklum...dr.u aradım kasılmalarım cok fazla dedim dayanamıyorum...sertleşmende coksa gel muayenehaneye dedi...eşimi aradım ...saat 12 de eşimin isteğiyle valizi de alıp evden cıktık dr. beni gene eve gondercek die duşunuyorum ben tabi..nst ye bağladı bide catı muayenesi yapalım dedi...sonunda yakalandım kurtuluş yokkk...cook guzel dedi...hemen hastaneye yolladı bizi...kendisi de oğleden sonra gelecekti...acıklık varmı dedim cook guzel diyor..heyecanlanmayalım die heeralde.....neyse 13.00 de hastaneye gittik.doğumhane de ebeler kontrol etti...8 cm acılmam varmış...:1shok:
lavman yapıldı...aman ıkınma tualette sen olayı bitirmişin dediler..sadece bebeğini kucağına vercez dediler...suyum patlatıldı..10 dk daha nstye bağlandım...10 dk hic gecmedi inanın sancılarım dahada artmıştı...iki kez ıkın doğuma alcaz dediler...14.00 de doğuma alındım 3 kez daha ıkındım ve saat 14.30 bebeğimle ilk gozgoze geldiğimiz anı tabir edebileceğim bir duygu yok...iş meslek kariyer para ya da onem verdiğimiz her ne varsa hayata dair bu minik iki gozden daha onemli olamaz dedim...senağlama oyle tatlıydıki anlatamam maviş maviş bakan bir cift minik goz...benim dikişlerim atılırken bebeğim yıkanıp giydirildi...normal doğumun avantajları bi yandan ebelerle sohbet ediyorum bi yandan bebeğimi izlliyorum...bebeğimi kucağıma verdiler tekerlekli sandalyeyle odamıza gittilk..herkes şok bu kadar kısa zamanda beklemiyordu kimse...Allah herkese nasip etsin kızlar ....hepiniz aklıma geldiniz o an ve dua ettim hepinize...şimdi dikiş yerlerim acıyor ama dayanamıyacak bişey değil...Rabbim kimseye dayanamayacağı acı vermezmiş.normal doğumu kesinlikle tavsiye ediyorummmm..ŞenizŞenizŞeniz
Zeynep Im Meleğim Kollarimda.....
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Zeynep Im Meleğim Kollarimda.....