eşleriniz ve siz
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- eşleriniz ve siz
-
02-10-2022, 06:37:44eşleriyle sorun yaşayan eşinden yıpratıcı sozler duyan var mı kızlar benim eşim bu gunlerde cok kırıcı olmaya başladı eskişden şaka yapardı artık oyle ciddi ki en ufak bişeyde beni tersliyor dun gece bi duğunden cıktık oğlum uykudan uyandı terliydi arabanın camını kapat canım dedim bana saymadığı laf kalmadı sinirlerim boşaldı vucudum buz gibi oldu zatebn oğlum cok sorunlu bir bebek hep ağlıyor inanın bakırkoye yatacak duzeye geldim sac diplerimde uğuşma hissediyorum dayanamadım kayınvalidemle kayınbabama eşim arabadan indikten sonra soyledim ağlayarak tutamadım kendimi onlarda cok şaşkındılar cunku şimdiye kadar hic kimseye yansıtmadım herşey gulluk guneşlik sanıyorlardı babası eşime niye boyle yapıyon demiş eşim aynen şunu soylemiş bana cok karşılık veriyor siz olsanız arbada başka insanlar varken eşiniz size hakaret etse kucuk duşurse siz ne yapardınız ben sadece sus nolur dedim duzgun konuş benimle dedim bu karşılık vermekmiş hamilelikte 9 kilo aldım 7kilo doğumda gitti şimdi eski kiloma donmeme 3 kilo falan var herkes nasıl doğum yaptın hala aynı eskiş kilondasın derken eşim şişmanmışım gibi giydiğim kıyafetlere de yorum yapıyor cok uzuluyorum kızlar hic boyle biri değildi neler oluyor anlamıyorum sutum de cekildi oğlum sancıdan emmiyordu şimdi de benim stresimden cekiliyor oyle sıkıntılıyım ki başımı alıp gitsemyerim yok inanın olsa 1 dakika durmam saygıda kusur etmemek saygısızlığa mahkum kıldı beni başınızı ağrıttım ozur dilerim