herkese merhabalar,
oncelikle kızım heran uyanabilir acele yazıyrum...bildiginiz gibi 12.08.08 de bende kızımı kucagıma aldım sezeryanla kızımı dunyaya getirdim dogumdan 1 gun once hast. yattıgım icin cok zor saatler gecirdim az kalsın normal dogurtacaklardı beni ilk gittigimde 4cm acılmam vaardı bu yuzden beni dogumhaneden cıkarmaılar surekli nstye abaglıydım eger acılmam artsaydı geceden sezeryana alacaklardı beni bide gece yarıssı sancılandım sabahı zor ettim doguma girerken sancılarım 6 dk ya duşmuştu bide dogum oncesi ultrasonda kızımın kalbinin buyuk oldugunu soylediler buda beni cok uzdu.. dogumu devlet hast. da yaptıgım icin dogum yapana kadar ailemden kimseyi yanıma almadılar neyseki bu zor saatlerin sonunda dogumum gercekleşti kızımıda dogar dogmaz incelemeye aldılar cok şukur hic bişeyi cıkmadı kistide yok olmuş bu kadar sıkıntının sonunda kızımın saglıklı oldugunu duymak acılarımı dindirdi .. dogumdan sonra gazımı cıkaramadıgım ve tuvalate gidemediğim icin 4 gun hast.de kaldım cuma gunu evimize geldik .. şuan kızımla mutlu huzurlu zaman geciriyoruz benim sancılarım cok oluo ama kızımla ilgilenirken unutuyorum . kızlar biraz acele yazılmış bi dogum hikayesi oldu ama idare edin.... bu arada kızım 2.800 kg boyuda 49 cm dogdu....kaydirigubbakcemile5
işte benim pamuk şekerimin dogum hikayesi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- işte benim pamuk şekerimin dogum hikayesi