arkadaşlar selam
2 ay sonra işe başlayacağım. oğluma bakıcı bakacak. sıkıntım şu; bizim oğlan emerek uyumaya alışkın. gunduz uykularını da cok seviyor maaşallah. sabah 7 de kalkıp 8 de yatıyor. sonra 10.30 gibi kalkıp 12-1 gibi tekrar uyuyor 1 saat uyuyup uyanıyor. sonra 16 gibi tekrar yatıp 18 e doğru uyanıyor zaten ondan sonra babası işten geldiği icin 21 e oyalıyor ve emerek uyuyor. ama işte dediğim gibi sorunum bu emerek uyuyor gece icin zaten yanında olacağım ama gunduzleri ne olacak?
Bugune kadar hic sallamadım anneme de sallamamasını tembihliyorum.Arada işim olduğu zaman iyice emzirip anneme bırakıyorum hem benden ayrı kalmaya alışsın diye fakat uykusu geldiği zaman gozleri kızarıyor kulaklarını cekiştiriyor ağlıyor annemde kucağında sakinleştirmeye calışıyor, ninni soyluyor,yatırıp kapıyı cekiyor vs izin verdiğim her yolu deniyor ama maalesef kesinlikle uyumuyor. illaki ben geleceğim ve emzireceğim .arıyor hemen ucuyorum yanlarına emiyor ve anında uyuyor. ac olduğu icinde değil guzelce emerse 3-4 saat durabiliyor.eğer dışarıda cok kalırsam diye sutte sağıp bırakıyorum bazen kaşıkla veriyor.
işe donmek zorunda olmasam da keşke en az 1 yaşına kadar ben baksam da emzirsem diyorum bazen ama mumkun değil maalesef.
oğlumu gun icinde goremeyecek olmamın uzuntusunun yanında en cok aklıma takılan konu bu.
sizler bebişlerinizi gun icinde nasıl uyutuyorsunuz? yada bakan kişiler nasıl uyutuyor.
değişik fikirlere cok ihtiyacım var.
bakıcıyla uyku nasıl olacak?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bakıcıyla uyku nasıl olacak?