doğum hikayem
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- doğum hikayem
-
02-10-2022, 06:25:11doğumuma 10 gun kalmıştı nst makinesine girmem 3 gunde 1 re inmişti bende 25 ağus ta hastaneye gittim artık muayenelerde başlamıştı .cok acıtıyor. burada doktorum bebişimin kalp atışlarının hızlandığını soyledi ve o akşam 9 da hastaneye yattım (istanbul host) normal doğum istediğim icin suni sancıyla doğumu bekledim sabah 11 re kadar sancı cetim hayatta bundan daha fazla insanın canını acıtan birşey yoktur sanırım suni olduğu icin normal doğumdan daha ağır gecti 11de bebeğim dunyaya geldi işte o an tum acılarım biiitii dunyanın en guzel kızına sahip oldum bebişim 4 kilo olduğu icin cok dikişim oldu dikişlerim atılırken ben bebeğimi seviyordum ve hic birşey hissetmedim o an iyiki normal yapmışım dedim doğar doğmaz gormek inanın mukemmel rahmim cok esnemiş oyuzden cok kanamam oldu doğumhaneden dışarı cıkmam 1 saati buldu eşim beni bekliyordu bana sarıldı ve hic bir acım kalmadı en guzelide annemin dediğiydi bebek odasına inmemiş ben cıkana kadar beklemiş butun gece birşey yiyip icmemiş kapıdan saniye ayrılmamış ne guzel dunyanın en mukemmel kocasına sahiptim şimdide en tatlı kızına...