Kızım Yağmur o zamanlar 2,5-3 yaşlarında bıcır bıcır konuşup sorularıyla bunalttığı bir donem,birgun durduk yere -Anne ben nasıl dunyaya geldim diye sormasın mı?Ben şoktayım tabii,el kadar cocuğa ne diyeceğim?Uzmanlar cocuklara lahanadan cıktın pazardan aldık ya da leylekler getirdi demeyin diyordu,yaşına uygun makul bir acıklama yapın diyordu:dead: Şimdi hapı yuttun kızım dedim icimden,ne soyleyeceğim ben bacak kadar cocuğa?Cocuk ısrarla sorunun cevabını bekliyor,yuzume bakıyor,benim yuz şekilden şekile giriyor:rolleyes2: Birden aklıma bir acıklama geldi ve kızıma:-Babanla ben senin doğmanı cok istedik,o yuzden sevgiyle birbirimize sıkıca sarıldık,babanın karnındaydın sen ve sarılınca benim karnıma geldin,dedim.... :dead: Demez olaydım kızım bizi her gorduğu yerde cekiştirip karınlarımızı birbirine yapıştırıp ben kardeş istiyorum diyordu:laugh: hatta karınlarımız yapıştıktan sonra 3-5gun bekliyor sonra anne hani kardeşim olmuyor neden olmuyor diyordu bende battıkca batıyor eh kızım napalım babanın karnındaki kardeşler bitmiş diyordum:rolleyes2: :laugh: :laugh: Kızım hungur hungur ağlıyordu,hatta birgun ağlayarak yengeme babamın karnındaki kardeşler bitmiş deyince eşimle ben hem pancar gibi olduk hemde sonrasında gulmekten koptuk:laugh: cok şukur bir muddet sonra kızım kardeşten umidini kesti ve bizi yapıştırmaktan vazgecti,ilerki yaşlarında da bir daha hic sormadı,eh artık sormasına da gerek kalmadı şimdi 11 yaşını bitiriyor ve ortaokul oğrencisi oldu fen bilgisi dersinde ilk konuları ''Canlılarda Ureme'' cocuk konuyu işleyip oğrendikce dumura uğrayacak:dead: Annesinin tum yalanları tek tek ortaya cıkacak,itiraf ediyorum kızım karnımızı yapıştırmayla kardeş olmuyor :laugh: