kotu bir sabah:((((((((((((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- kotu bir sabah:((((((((((((
-
02-10-2022, 06:22:43bu sabah hergunkinden cok farklı uyanmak inanın hic bu kadar kotu olmamıştı biliyorsunuz ban oğluma salıncak yapmıştım bu gece orda yattık yani salıncağın olduğpu odada sabah 6da oğlum ağladı bende yanıma koltuğa aldım hic yapmazdım kenar tartafa onu yatırdım bir cığlıkla uyandım oğlum yerde ve ağlıyordu ellerim titredi icimden sanki bişey koptu can havliyle nasıl kucağıma aldıysam eşime koştum bağırarak sanki oğluma bişey olmuş sandım ağlarken gozyaşları damla damla akıyodu benimde ağladığımı gorunce eşim bir yandan oğlanı kucağında gezdirdi bir yandan tamam mama yap sakin ol dedi ama kzacak kızamıyor bana ben zaten mahvolmuştum hemen acile gittik kafa rontgen cekildi şukur bişey cıkmadı inşallah kusma falanda olmaz uyutmamaya calışıyorum uykusu da geldi cırpınıyor bağırıyor şimdi oldu bi hata yaptım ama o ağlayışını asla unutmayacağım kendimi hic affetmeyeceğim siz en azından bu hatayı yapmasytın ben yaptım siz dikkat edin cok hareketli benim oğlum dua edin bugun iyi atlatalım