Arkadaşlar herzaman israil- filistin amerika-ırak uzerine katliam resimleri goruruz mailler alırız ben bunlara bakarken bugune dek hep zorlandım kıyıp bakamadım ama yine mail aldım bugun yine gozlerimi kısarken oyle bir resim gordumki hatta birkac resim yeni anne psikolojisimidir nedir oyle sarsılarak ağladımki oyle bağıra bağıra ağladımki koşup yavrularıma nasıl sarıldım bilemiyorum benim yada herhangibirinizin bebekleri kadar bebeklerin başlarına gelenleri analarının o yavrularına bakışları ((resimleri acıkca anlatmak kimseyi uzmek istemiyorum)) bu nasıl bir katliam nasıl insanlık ben kendi capımda hep boykot kararları aldım evde ama bugunki kararım gibi deillerdi
israil ve amerika bizim kullandığımız urunlerin hasılatıyla gidip o bebekleri cocukları anaları babaları oldurmek icin mermi bomba imal ediyorlar ben obur dunyada o zavallılara nasıl hesap vericem allahım yardım et nasıl haklarını vericem Bir iki kişiden duydum filistin icin ''satmasalarmış topraklarını'' diye delirdim şimdi benim atalarım buyuklerim topraklarını yahudiye sattı diye benim dunyadan habersiz 8000 gramlık Ahmetimin ne sucu var
arkadaşlar isim vermek marka vermek istemiyorum google a girin sadece İSRAİL URUNLERİ yazın bakın karşınıza neler cıkıyor nolur okuyalım ben biraz baktım ve bu yazı cok ilgimi cekti

Her yudum Kola bardağında dunyanın herhangi bir yerinde oldurulen muslumanları duşunup boykot'a devam edelim!.

“Her gece sıcak evimizde coluk cocuğumuzla T.V karşısında sadece boş bir ah cekip ne yapabiliriz ki diyoruz............

İSRAİL URUNLERİNİ BOYKOT EDELİM!

KAFİRİN MALLARINA TEVECCUH GOSTERMEYELİM!

SERCE MİSALİ (Filistin’e karsı) DOSTLUĞUMUZU BELLİ EDELİM!..

............diyoruz, hep diyoruz ama ilginctir bunca zulme karşı ortaya ciddi bir protesto koyamıyoruz.

LUTFEN KARDEŞLER DESTEK VERİNİZ!

UYARINIZ!

ANLATINIZ!

Asla Unutma! Boykot Et!!!

Katil israil'i ve Yerli isbirlikcilerini ASLA UNUTMA!!! Boykot Et!

Her Coca Cola Alışınızda, Her Mac Donald's'a girişinizde, Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde, Her Nestle cikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda, Her Ariel Matik kullanışınızda muslumanlara bir kurşun sıkacağınızı, zulme ortak olacağınızı unutmayın!

Bugun kardeşlerinize bunları yapanların, yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını unutmayın!!!

Muharrem YAVUZ

Hanımlar bizler Anneyiz yuvayı yapan biziz evlat yetiştiren alışveriş yapan anlatan oğreten herşey biziz biz birşeyler yapmak istersek yaparız başarırız Allah rızası icin israil urun listesine bakmadan alışveriş yapmayalım elimizdekileri cope atalım demiyorum ama en azından yenisini alırken bilelim oğretelim lutfen destek olun .sağlıcakla kalın...

not:konuyu buraya acmamın sebebi mesajımın yeni annelerle olması