canım arkadaşlarım
biraz gec kaldım ama yaşayanlarınız biliyordur,cok yoğun ve heyecan verici gunler yaşıyoruz ve ben birturlusizlerl paylaşmaya fırsat bulamadım.şimdi meleğim uyuyor,annemde yatıyor yani anlatmak icin hazırızz..

03.09.2008 carşamba gunu şarhoş gibiydim,hele gece o kadar uzunduki anlatamam,sabaha kadar uyku tutmadı. sabah oldu banyomu yaptım,hazırlandım ve aşkımı uyandırdım hadi kızımıza gidelim diye...
saat 7.45de hastaneye vardık,hemen yatış işlemlerini yaptık,odamıza cıktık,annemler,kayınvaldemler ablam kardeşim herkez gelmişti.doktorum saat 8.30 da alırız demişti ama biz odaya girergirmez hemşireler geldi,hastane onluğunu verdiler,hazırlıklara başladılar,ben ne olduğumu anlayamadan bir baktım sedyedeyim,bu arada sonda ve lavman yapılmadı bana kızlarr)
saat 8 bile olmadan beni aldılar ameliyathaneye goturduler,hepdualar ettim size,isteyen herkeze,giderken hep gulumsuyordum,aşkımı gordum,sedyenin peşinden yetişmeye calışıyordu,babamın yuzu sararmışannemin isegozleri yaşlıydı ama ben paldırkuldur goturulduğum icinmi nedir salak salak gulumsuyordum,nazımda birtaraftan icimde kıpırdanıp duruyordu,bendeki adrenalinden etkilendi sanırım herzamankinden cok hareketliydi
ameliyathaneninyolu bana okadar uzun geldikianlatamam,ama vardık,hemen hazırlıklara başladılar,doktorlar kendilerini tanıttı,başıma neler geleceğini anlattılar,aneztezi uzmanı başımda butun olayı an be an anlattı,bir hemşirede verdiğimiz kamera ile cekimyaptı,
başımdaki doktor,annesi kızın yerinden memnun,kacıyor dedisonra işte geldiiiidedi ve yavrumun sesini duydum ve işte o an anne olmuştumhemen cocuk doktoru aldı kızımı ilk muayenesi falan derken sarıpsarmalıyıp yanıma getirdiler,kokladım kokladım optummmağlamıyordu artık meleğim,bana bakıyordu bende onasonra annesiuşumesin kızımız goturelimdediler ve yukarı goturduler,sonrasında bildiğiniz işler işte beni diktiler falan ama ben hala ağlıyordum,engel olamadım birturlu...
sonra beni gotururlerken hemşire,"Cok şanslısın dedi"anlayamadım, "Yukardaki herkez bebeğe bir baktı sağlıklımı dediler sonra herkez seni beklemeye başladı, bebeği gorelim diyen olmadı" dedi...biliyorum şanslıyım dedim

odama yerleştim,kızımı giydirip getirdiler emzirdim,daha doğrusu emzirmeye calıştımo acemi ben acemi zor oldu tabii,hemşirelerimiz cok tatlı ve iyilerdi sağolsunlar,oğrettiler.
bebeğim artık kollarımdaydı işte bitmişti onca bekleyiş,artık anneydim bende,hala kuzuma baktıkca ağlayasım geliyor inanamıyorum,bu benimmi diyorum,şukrediyorum

cok uzun olmuş ama daha yazsam yazarım canlarım ama sıkmayalım sizi hemen)
hepinize cook ama cok teşekkur ediyorum,hamileliğimden once hamileliğim sırasında ve doğuma giderken hep sizide yanımdagoturdum inanın,dualarınızı hissettim,bende hepinize dualar ettim...

kızımında hepinize selamları var teyzeleri,en kısa zamanda resimlerimizide ekleyeceğiz