eşimle 2004 tanıştık ve ailemin istememesine rağmen 2005.te eşimle kacarak evlendik (iyiki de bunu yapmışım )
ilk evlendiğimizden beri bebek istememize ve korunmamamıza rağmen nazlı kızım bizi bekletmek istedi sanırım. benim ilac tedavim ve eşimin gecirdiği varkosel ameliyatının ardından 16 ocak 2008.de kucuk meleğimin bizimle olduğunu oğrendik.. o kadar tedavinin ardından nasıl sevineceğimi bile bilemediğim bir haberdi benim icin... ilk 3 ayımız duşuk riskiyle gecti sonrasında ise gayet rahat bir hamilelik gecirdim . bulantısız ,kilosuz ve tabi eşimin anlayışınıda unutmamak lazım (sağ olsun bir dediğimizi iki etmedi )...
son ayımız ise ha geldi ha gelecek diye gecti dr.umuzun sezeryan olabilir dediği 11 eylul perşembe gunu bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir kase hurmayı yedim ve cumartesi gecesi hafif bir sancı ve nişanımla uyandım kanamamın devam ettiği icin 12 gibi hastaneye yatışımız yapıldı ve sancılarımızın artmasını beklemeye başladık.sancılarım 7dk.da bir gelmeye başladığında doğumhanede sancı odasıydaydım ve orada geciridiğim 12 saati hic unutacak gibi değildim (bu arada sancılarım başladığında derin derin nefes almam gerektiğini soylediler o zaman hem bebeğim oksijensiz kalmıyormuş hemde sancılarımın şiddeti azaldı )
gece 00:15 gibi 9cm acıklıkla doğumhaneye alındım ve 00:30 da yavrum kollarımdaydı. ağlasam mı gulsem mi bilemedim. burda doğum hikayelerini okudukca merak ettiğim o anı yaşıyodum ve gercekten her kadının yaşaması gereken anlatılmaz bir duyguymuş. canımdan bir parca kollarımın arasındaydı. onun icin onca mucadeleyi vermiş onca sancıyı cekmiştim.. arada geceleri aramıza alıyoruz ve işte şimdi tam bir aile olduk diyoruz. babasıyla beraber izlemesi bile başka . şimdi bile minik meleğime baktıkca iyiki yapmışım diyorum..ve cektiğim sancıları şimdiden unutmaya başladım..
daha bebeğim 5. gununde ama bana oyle bir bakışı var ki sanki şimdi anne diyecek diyorum...
(bu kadar kısa surede yavurmu dr.umun sozunu dinleyerek aldım.doğum yapacaklara tavsiyem ıkın dediklerinde bunu butun gucunuzle yapın. dr.um bu kadar sancıyı cektin ve sonuna geldin son 15.dk ve herşey bitecek dedi ve oylede oldu)
inşallah rabbim bu anlatılmaz duyguları dileyen herkese tez zamanda yaşatır...