Allah ım banada nasip etti anne olmayı cok şukur yarabbim oğluma kavuştum cok mutluyum.gelelim hikayeme;
malum gunum 29 eylul du ve o gun sancısız bi şekilde gecti taki gecesine kadar gece 1.30 gibi sancıyla uyandım hafif hafif ağrılar başladı ama ben normal kasık ağrısı diyorum eşimde nette araştırıyor yok yok yalancı felan diyor ama saatler geciyor sancı gecmek bilmiyor.saat 04.00 halen uyuyamadım sancım var neyse duş felan aldık artık hastaneye gidelim dedik.doğru devlet hastanesine zaten bayram sabahıda dr nobetci kontrole gidecektim.neyse hastaneye girdik felan bole doğum katına bi temizlikci gibi bi kadın şoyle gel dedi bole pis odaya girdik o masadan var soyun yat dedi ben bole bon bon bakıyom ben dedim yatmıcam :1no2da uyus kadın beğenemedinmi koltuğu dedi ukala şeyCok uzgunum coook ama koltukta pislikten gecilmiyor nasıl yatam neyse ben korktum ağlaya ağlaya cıktım vazgectim dedim eşim aldığı gibi beni buradaki ozel bi hastaneye goturdu ordan alttan muayene edeceklerken nişanım geldi 1 cm acılma var dedi saatte 05.30 felan ister yatışını yapalım ister evine git sıklaşınca gel dedi ben tabi eve geldim sabah 8bucuk gibi tekrar gittim ve yatışım yapıldı.belli aralıklarla acılmama bakılıyor lağmam felan yapıldı bekliyoruz artık suni sancı felan yok verilmedi.neyse saat 12 felan acılma 4cm ama artık dayanacak gucum kalmadı kimseyi korkutmak istemem ama cok zordu eşime yalvarıyorum ya sezeryana alın yada epidural dr karşı cıkıyor doğal olsun acılması normal diyor.eşim annem ve ben hep beraber doğurduk emekleri coktur hic yanlız bırakmadılar senağlama ama ne ağrı anlatamam cenelerim titredi bacaklarımda hal kalmadı canım kocacım bi an olsun elimi bırakmadı evet aşkım dayancanım tamam oldu tam bole o filmlerdeki gibi oldu canım kocamı seviyorum ben ya neyse bir taraftan suyum geliyor ama bebek yok başı yerleşmiyor inanırmısınız eşimin kazağının catırtısı geliyor ellerim morrardı ısırmaktan kuru kuru doğum yapmak cok zor 3gibi felan artık tam acılmam oldu ve doğumhaneye aldılar bağladılar beni artık dr a diyorum cıldırcam ne olur yapın artık yada durdurun bu acıyı felan halen aklıma gedikce cok kotu oluyorum neyse doğumhanede az durdum hemen geldi ıkın ıkın ıkın tamam ağladı oğlum nasıl rahatladım nasıl anlatamam oğluşum icin herşey bu kadar sancı bu kadar acı boyle guzel bir varlık tan başka ne icin cekilebilinirki hemen sağlıklımı diye sordum opturduler oğlumu felan yerimseniben dikişimi yaptılar 4 dikişim var dikişi hissetmedim zaten doğum sancısının yanında 50 dikişin olsa hissetmessin .yerimsenibenneyse odama cıktım 3 saat sonra felan evime geldim.
işte boyle kızlar biiraz uzun oldu ama umarım okumaktan sıkılmassınız.
30 eylul 2008 saat35 3470gr ve 50cm oldu yağızım