oncelikle herkese merhaba..doğum hikayemi yazmak ancak bugune kısmet oldu.malum araya bayram girdi.gelen giden derken biraz zaman gecmiş..size soz verdiğim gibi ayrıntılı bi şekilde hikayemi anlatayımyerimseniben

bildiğiniz gibi 26 Eylul sabahı 7.30 da hastenede olacaktık.sabah buyuk bi heyecanla hepbirlikte hastaneye gittik.oncelikle odama yerleştik.ardından epidural olacağım icin ve tansiyonumun duşme ihtimaline karşılık bana serum taktılar. o meşhur mavi onluğu giyip saat 8.32 de ameliyathanenin yolunu tuttuk:a015: icimden surekli sakin olmam gerektiğini duşundum o an.ameliyathaneye geldiğimde tum ekip beni bekliyordu.zaten eşimden dolayı coğunu tanıyordum.sabah ilk sezaryen ben olduğum icin hepsi başımda nobet tuttu diyebilirim daha sonra anestezi doktoru gelip beni ameliyat masasına oturttu.bi kişi onden sıkı sıkı tutarken arkadan belime katateri yerleştirdi.(tam bu esnada gozlerimi kapatıp hepiniz icin dua ettim:Saruboceq sanırım ilacı da arkasından yolladı dr. sonra onume perde cekildi..uzerim hazırlandı.dr.um iceri girdiğinde baya bi heyecanlandım..arada bi hemşireler ve personelden tanıdığım cok tatlı bi ablam gelip elimi tutuyolardı.tabi bu aşamalarda eşim de hep yanımdaydı.daha sonra ameliyat başladı..anestezi dr.um acı duyup duymadığımı soruyordu sık sık.benimse mide bulantımdan başka bi problemim yoktu..eşim sağ tarafımda elimi tutuyordu sıkı sıkı.anestezi dr.um solumdaydı.kesme bicme işlemleri cok rahat gecti.o aşamadan sonra eşim bebek cıkıyor sıkı dur dedi.bu anı birazcık hissediyor insan..derin derin nefes alıp dua ettim.ve eşimin ellerini cok sıktığımı hatırlıyorum..ama dayanılmayacak bişey değil kesinlikle.kendimi normal doğum yapıyo gibi hissettim bi an.sonra bi vıyaklama sesi vee:sm_cool: 09:05 te canım oğluşumun dunyaya gelmesi ile herşeyi bi anda unuttum.hayatımda hissetmediğim bi mutluluktu busenağlama...birazda rahim ici temizlenirken bişeyler hissediliyo.o kadar.dikme işlemleri falan toplam yarım saat kadar suruyo herşey..en guzeli de oğlumu hemen gormem oldu.birde uyanık bi şekilde odama inmem tabikii.annemler,kayınvalideler falan baya bi şaşırdı beni oyle gorunce.cunku gule oynaya geldim diyebilirim.ameliyat sonrası cok rahat gecti.ağrım oldukca belden ağrı kesici yapıldı.15 dk icinde tum ağrılarım bitiyordu.sabaha kadar koridorda turladım.size tavsiyem sezaryenden sonra bol bol yurumeniz.o zaman daha cabuk toparlanıyorsunuz.aradan 8 gun gecti hafif hafif bi sızlama olsada gayet iyi hissediyorum kendimi.tum ameliyat anı videoya alındı.seyrederken bile vay be bu goruntuye karşılık az acı cekmişim diyorum.hihoyyytoğluşumda gayet iyi.3.020 gr ve 51 cm doğdu.aynen karnımdaki gibi kızlar.surekli uyuyor ve emzirmek icin bile zar zor uyandırıyoruz.tembel oğluşum beniimmmm..Allah herkese bu guzel duyguyu yaşatsın...bu gune kadar boşa yaşadığımı duşunuyorum

bakın teyzeleri işte minik Yağız Egemenim

[/URL

hepinizi sevgiyle kucaklıyor hayırlı doğumlar diliyorumm..