hanımlar herkese merhabalar;
şimdi sizinle başımdan gecen bir olayı baylaşıcam ve acilen yorumlarınızı bekliyorum ,
23 eylulde Ege universitesind sezeryanla bebeğimi dunyaya getirdim.bize oğlumuzun 52 cm ve 3.400 kg doğduğu soylendi aman ne guzel dedik kilo boy super maşallah. bebeğim hafif sarılık gecirmekteydi 3 gunluk olduğunda getirin bi topuk kanı alıp sarılığına bakakım dediler iyi dedik .sonra test icin ege unversitesi cocuk hastahansine gittik test yapıldı kilosuna falan bakmadı doktor bol emzir ve az miktarda su ver dedi .. 15 gunluk olduğunda gene kontrole gittik sarılığı devam ediyomu diye gene ege cocuğa ve aynı doktora sarılık gecmiş dediler amanşuur dedik harika sonra kilosuna baktı doktor hanım 2.780 bu ne dedi bu ccuk 800 gr kaybetmiş imkansız.neden dedik;ben bu cocuğu 3 gunluk kende gordum ozaanda 3.400 kg bir bebek değildi.normal şartlarda biz 15 gude bukadar cok kilo kaybeden cocuklarda cok ciddi hastalık belirtileri ararız dedi oysa bu cocuk gayet sağlıklı gozukuyor.bence doğum kilosu hatalı tartılmış dedi.şimdi biz 2.780 uzerinden kontrolumuze devam edelim siz emzirmeye devam edim 1 ayını tamamlasın tekrar bakalım kiloya omadı yeni onlemler alalım dedi.mamaya başlatmadı.ama benim sutum geceleri yetmediği icin 60cc mama veriyorum ve cok endişeliyim.sizce gerceken hastahane doğumda kiloyyu yanlış tartmış olabilirmi? yoksa bu işte başka bir işmi var?
:1no2::sm_confused:
doğum kilosu yanlış dedi kafayı yedim ?!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- doğum kilosu yanlış dedi kafayı yedim ?!